Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sončna očala polarized

Sončna očala polarized

Kje imajo veliko izbiro kakovostnih sončnih očal s polarized filtrom? Da lahko probam očala v živo?
Clarus odpade ker imam slabe izkušnje z njimi. Iščem ženska očala. Ljubljana z okolico

Odgovor na objavo uporabnika
Sončna986, 11.05.2022 ob 23:17

Kje imajo veliko izbiro kakovostnih sončnih očal s polarized filtrom? Da lahko probam očala v živo?
Clarus odpade ker imam slabe izkušnje z njimi. Iščem ženska očala. Ljubljana z okolico

Ni polarized filter, ampak se reče polarizacijski filter. Da bi pa vedela kaj je polarizacija svetlobe pa tako ni pričakovat. Proklete koze zarukane, pol pa tako zarukano pametuje o kvaliteti, ko sploh ne ve za kaj sploh gre….jaoooo

firma Polaroid ima to. skoraj vsa njihova očala so polazizirana. Super zadeva in cenovno med 60 in 100€. optika Krstič v Leklerku. Morela ima tudi čisto novo odprto trgovino v BTC ju. modrega vraga pa ignoriraj.

Jaz sem absolutni  fan polaroid očal  . Imam jih od športnih do elegantnih. In pa lahko zatrdim  da so po kvaliteti neprimerno boljše od  “designerskih” znamk in bistveno cenejše

Sem pa ena izmed tistih ki jih zna vržt na sedež v avtu in se potem  vsest na njih  ali pa jih nataknit na bučo ..pa makar na jadranju.

Jih pa na spletu kupujem  .

jaz sem mela očala z dioptrijo, ki so imela še dodatek sončnih očal, ki se z magnetom sprimejo na prva. In so bila polarizirana. In jih nisem rada nosila, ker sem imela težave z gledanjem na telefon. Se pač ekrana ne vidi. Al se moraš mal zasukat ali okol obrnit telefon ali dat dol očala. Kr neki. Ostalo pa isto kot običajna, nisem zaznala razlike.

Se strinjam, pri opiki Clarus boš plačala dvojno ceno, zato poglej v drugih optikah ali pa še ceneje skok k severnim sosedom!!

New Report

Close