Soncne pegice
Lep pozdrav!
Po celem obrazu imam polno soncnih pegic, katere so izraziteje vidne poleti. Ko se pogovarjam z ljudmi, me skoraj vsak vprasa, kaj in zakaj imam tooliko pegic. Ja, suuper, hvala da me spomnite!!! Zato sem zeelo nesrecna in pocutim se tako grdo in komaj si komu upam pogledati v obraz.
Tako bi bila hvalezna, ce bi obstajala kaksna krema za odstranitev ali mogoce kaksna lepotna operacija……ker ljudje so tako nesramni, komaj cakajo, da najdejo na sogovorniku kaksno slabost in to seveda ovekovecijo.
Nesrecna Sarah
hvala, enako. jaz sem sicer že marsikaj sprobala, šla sem h kozmetičarki, kjer sem imela 6krat terapijo z neko kislino, pa ni bilo efekta, plačala pa sem 110.000 SIT, potem sem šla k dermatologu, ki mi je poskušal odstraniti s tekočim dušikom in z laserjem, probal je le na enem mestu- rami, vendar je potem rekel, da ne bo nadaljeval. dal mi je neko mazilo, ki spet ni imelo nobenega efekta.
Nato sem kupovala še razna mazila proti pigmentaciji v lekarnah, pa tudi nobenega efekta, tako, da sem se po vsem tem nekako sprijaznila s tem.
Zdaj pa sicer vem še za nekaj metod, ki baje pomagajo: zdaj obstaja neka nova krema Fade out, v lekarnah, 5000 sit, baje pomaga, vendar ne vem, če jo bom kupila.
Druga stvar je baje mravljična kislina, kolegica mi je povedala, da pozna eno, ki je en teden vsak dan hodila v gozd , nagnila obraz na mravljišče..in po 1 tednu so pegice izginile.
Tretja preizkušena stvar pa je prekrivno sredstvo za ta namen: jaz imam puder Coverderm, ki prekrije čisto vse, vendar mislim, da se ga pri nas na žalost ne dobi. No, zdaj mislim, da obstajajo tudi druge firme;avene v lekarnah, pa še kakšna se najde.
Sicer pa sem se odločila, da se več nobenmu ne bom pustila rugat, če pa že kdo kaj začne, pa ga takoj “zabijem” nazaj, nbe pustim, da bi me to prizadelo, pač imam pege, nekateri narodi jih imajo zelo množično-severnjaki, in to je za nekatere selo lepo-aristokratska polt!!! Kmalu več ne podo v modi zagorela telesca- pa še nevarno je!11
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Pa še nekaj: koliko pa si stara, jaz sem se zaradi tega sekirala nekje do 20 leta, zdaj pri 25 nič več.
Ne vem, mogoče pa bodo pogruntali, da ti vbrizgajo melanin, to je pigment v koži, ki ga imamo svetlopolti in pegasti “premalo”.
Ojla vidve….. no tut jest mam probleme s tem in pegice po obrazu, rokah itd…. kar me zelo moti…. najbl mi gre pa na zivce, da folk k nima peg prav kuko je to kjut, pa da si zelijo met pegice… ne vem ce si kdo to res zeli…. najbl na svetu si zelim, da bi enkrat mela “cist” obraz….. katarina ves kaj me zanima, kje pa kupujes tisti puder, ker jest sm probala ze kar par pudrov, trenutno uporabljam vichy-jevga….pa nism z nobenmu prevec zadovoljna…
unga sem kupila v eni drogeriji, imeli so ga samo v par štacunah v lj, sedaj pa so ga odstranili iz prodaje. zadnjič sem videla, da lahko kupiš še zadnje kose, vendar je od tega že kar nekaj minilo…
Tako da mogoče v tujini, saj pravim, drgač pa baje zdaj en puder iz kolekcije Avene, ki se dobi v lekarnah, prekrije prav vse, poskusi, pa mi sporoč.
Pa mislim, da tudi Lancaster nekaj tazga proizvaja.
Coverderm pa so obstajali za obraz, za teloin noge, za različne napake. Jaz imam za telo im noge in je res mega- za poleti!!!
Zdaj mi je ful žal, da jih nisem več kupila, pa tudi za obraz…
Obe lepo pozdravljeni!Za vajino težavico obstaja preizkušeno sredstvo;imenuje se Bright Idea.Vsebuje antioksidant, ki na koži nevtralizira proste radikale(posledica obremenitve kože s soncem),ki na koži povzročajo nepravilnosti kot so pege ali lise.Imel sem prijateljico, ki je imela lise kot dalmatinec, danes pa jih sploh ni več opaziti.Rezultat se ne pokaže čez noč, treba je vztrajati 2-3 mesece, rezultat pa je garantiran(če ni efekta, dobita denar vrnjen).Poglejta na stran: http://www.si.vebso.com ,za šifro gostitelja pa vtipkajta 4733500.Lep pozdrav!
Deal je tak:kupiš kremo, jo uporabljaš tri mesece;če ni efektov, ti firma vrne ves denar(tudi poštnino) nazaj.Moram ti povedat,da sem varianto, ki si jo omenila ,že preizkusil pri znanki, ki tudi ni verjela ,da stvar tako deluje.Efekt pa je bil ta ,da sredstva ni uporabljala redno(ker je bilo sredstvo podarjeno), potem pa je spet naprej verjela,da ne deluje.Poduk:ceniš tisto, kar plačaš.Glede na to. da si bila pripravljena dati kozmetičarki 500 Evrov za nični efekt, je strošek Bright Idea (za člane 7329 SIT,za člane pa 35% nižji)malenkosten.Pa še garancijo imaš!Take it or leave it.
To je citat Jamstva na kvaliteto:
Vsakokrat, ko kupite Amwayev izdelek, ga imate pravico uporabljati določen čas, da ugotovite, če ste z njim zadovoljni in če ga želite obdržati. Če z izdelkom niste zadovoljni, lahko neuporabljeni ostanek izdelka vrnete. Izdelek morate vrniti v času predvidenem za vračilo, ki je zapisan spodaj, priložiti morate originalni račun o nakupu (ki ga izda Amway Slovenija) in na kratko obrazložiti, kaj je razlog vašega nezadovoljstva.
Vračilo porabnih izdelkov: 100 % jamstvo za zadovoljstvo, izjema je prazna embalaža.
Vračilo trajnih izdelkov: primeren rok, vendar največ 90 dni od datuma na računu.
Literatura, Začetni kompleti in drugi material za podporo poslu (video, avdio kasete…): primeren rok, vendar največ 180 dni od datuma na računu.
Vpisni kompleti nimajo jamstva za zadovoljstvo.
Jamstvo za zadovoljstvo ne velja za izdelke, ki so bili namerno poškodovani ali napačno uporabljeni.
Izdelke lahko vrnete:
a) osebno: v Prevzemno-Informacijskem centru (PIC) v Logatcu, naslov: Obrtna cona Logatec 3, 1370 Logatec, telefonska številka: (01) 750 98 71
) ali v Amwayevih pisarnah v Ljubljani, Šmartinska 130, 1000 Ljubljana, telefonska številka: (01) 58 44 100.
PIC je odprt od ponedeljka do petka od 10.00 do 17.00, zadnjo soboto v mesecu pa od 9.00 do 13.00. Amwayeve pisarne v Ljubljani so odprte od ponedeljka do četrtka od 9.00 do 15.00, v petek od 9.00 do 13.00.
b) po pošti na naslov: Amway Slovenija, Šmartinska 130, 1000 Ljubljana ali Amway Slovenija, PIC Logatec, Obrtna cona Logatec 3, 1370 Logatec.
Amway vam bo ponudil bodisi povrnitev vsote nakupne vrednosti ali vam izstavil dobropis, o čemer odloči kupec, glede na to, kaj mu najbolj ustreza.
Jamstvo za kakovost
Vračilo porabnih izdelkov
1. V primeru napačne dobave in poškodbe pri transportu je potrebno to sporočiti v roku treh dni.
2. Pri neizpravnih izdelkih, originalno zapakiranih (razen tistih, ki so bili napačno uporabljeni) je rok vračila šest mesecev od datuma na računu.
pozdravljena katarina
moram ti povedati, da resnicno nisi osamljena pri tej nadlegi s pegami. stara sem 23 let in sem bila prav fanaticna s poskusi kako pege spravit dol…pa ni nic pomagalo. sedaj sem se pac sprijaznila…vidim, da je brezveze se sekirat, ker itak ne bo nikoli nic boljse…in odkar sem se sprijaznila, se tudi bolje pocutim…ne pocutim se vec tako grda in nezaželena (pa jih imam ogromno, ne sam po obrazu, tudi po rokah itd.). imam fanta, precej ostalih fantov se obrne za mano, imam veliko prijateljev….ce mi kdo kdaj omeni pege (na grd nacin) pa vrnem enako grdo, npr. “Pa imam boljso postavo, pa nimam tko velike riti 🙂 ”
ok, mal heca mora biti…aja se to, baje da je krema Fade out res dobra, precej draga a naj bi resnicno ucinkovala…jaz je se nisem preizkusila, ker … ne da se mi vec
lp
Aj kera preizkusla od sans soucis whitening balance? jst jo mam doma k nj bi kao full pomagala…pa sm se enkrt ene 4x se clo namazala pol sm pa pozabla in pol se nism vec mazala k k se zacnes se mors vsak dan an…..zj pa gruntam ce b zacela spet se mazat;) sam sj itk nc ne pomaga…. sj se ne mislm vec sekirat….no sicer to je moja prva krema k sm jo kupla v ta namen, sam ce poslusam vas kaj ste ze vse probal pa nc ne pomaga, vec dnarja tut ne mislm zapravt…
drgac pa glede Coverderm, katarina ce zves kje bi se ga mogoce se dal v slovenij dobit mi javi… sem gledala na netu k se da narocit pa je drago ker pride postnina 1/3 cene se zravn…..ce kje odkrijes ksno zalogo koj napis! ;))
lp
Hvaaala, zelo si mi pomagala.
Stara sem 24 let in trenutno sem v Ameriki in tukaj so ljudje tako surovi in ti vse povedo v obraz, zato me je to tako zelo prizadelo…pac, moram se s tem sprijaznit, kaj cem. In sedaj ze gruntam, kako bom temu tumastemu folku povedla v obraz najbolj podle! So res tumasti.
Kolk si ti poskusla….joooj, boga…..Resitve pa niiii, hudica. Jaz sem ze te pege toolk presinfala….kaj ces…
Sam se ze nekako sprijaznes s tem, ampak ko ti ljudje neki sitnarijo…je tako tezko!
Pisi se kaj,
Cao
Sarah, vidim da te te pegice res močno obremenjujejo.Saj bi ti rekel(iskreno!!!), da so sexi (pegice namreč) ampak vem,kako na to gledaš ti.Ravno prejšnji teden sem vzel v obdelavo en “težki” primer s pegami.Bom poročal o uspehu potem pa ;mogoče te pa še prepričam da imam rešitev zate in tebi podobne…