Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sončni žarki

sončni žarki

Male drobne stvari so, ki nam lepšajo dni. Veselje otrok, njihova sreča, sončni žarek za dobro jutro, zanimiva knjiga… prijazna beseda in nekdo, ki te posluša ali bere. Hvala vam.

Kadar gre zares vse nekam v tri krasne, mi ne ostane razen naštetega nič drugega. Danes je crknil še pralni stroj :(((

Jala!

“Težave rastejo, čim bolj se bližamo cilju.”
GOETHE

Verjamem, da veš kaj sem hotela povedati…;-).

Držite se!

Lp

Ja Jala!Ej,vrag pa pralni stroj,moj že tudi tak ropoče in bo po 11 letih šel verjetno na kak odpad.Jaz pa študirat,kje naj vzamem stotko za novega…

A te lahko nekaj lepo lepo prosim?Pogledaš prosim v knjigo Pantleyeve o neprespanosti koliko morajo spati trinajstmesečniki?

Hvala!

Radi te beremo…

Previdno, Jala, pri mojih starših doma je tako, da če crkne ena stvar, ponavadi sočutno nehajo delati še ostale (zadnjič sta bila oba avta, računalnik in nazadnje še pomivalni stroj, ki itak ne zdrži, da se ne bi pokvaril, ko vsaj zmanjka baterije v stenski uri). Tako je to, ko se pa tudi stroji med seboj počutijo kot družina. 🙂

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

…stroji se med seboj počutijo kot družina… :-))))

:-))))

:-))))

hah, ta je pa dobra…in resnična! Zelo so solidarni med seboj! (stroji)

Jala! Nikar ne obupuj, je pač tako tako, da v življenju velikokrat pada toča, je vse temno in nato je še lepše, ko posije sonce!!!!

No, saj tudi naš pralec ni bil več rosno mlad:)) Ga je očitno kaka sklepna revma začela dajati… :)))))))

Evo podatki so, ki so na voljo:
12 mesecev
Kolikokrat gre spat čez dan: 1-2
skupaj ur dnevnega spanja:2-3
nočno spanje11,5-12
skupaj spanje v 24 urah 13-14

2 leti
čez dan gre spat 1
spanje podnevi 1-2
spanje ponoči 11-12
skupaj 13

Itak, da bo enkrat bolje, saj ne more kar ves čaz biti tako težko, kdo bi pa to zdržal..
Kadar je najhuje se spomnim na dedkovo pismo iz taborišča na Rabu, ki ga je pisal svojim domov. Dedka nikoli nisem poznala, poznam ga samo preko tega pisma.

New Report

Close