Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka sončnice

sončnice

Pozdravljene!

Zanima me, če katera izmed vas morda ve, kako in s čim vpeti sončnice (umetne, drobne cvetke) v spuščene lase. Frizerka mi je že poskušala naredit frizuro za poroko, ampak sončnic ni mogla pričvrstit v lase,razen z navadno gumico, ki pa se je ful ven videla. Rekla je, da je ona na sejmu v Bologni najdla malo morje takih stvari, vendar so jih v salonu razgubili. Baje obstajajo neki fedrčki, ki se samo vpnejo v lase in se ne premikajo po laseh, nič ne drsijo. Zato me zanima, kje se dobi karkoli, da bi sončnice vpele notri, če bi imela spete lase, ne bi bilo problema, ampak jest tega ne maram, ker mi obraz še bolj suh naredi, pa še starejša zgledam.

Za odgovore najlepša hvala in lp vsem skupaj, M.

Zivjo,
jest sem včasih ful zagreto plesala in smo si zmerej cvetke in podobne zadeve v lase pripenjale z lasnicami. Če jo pravilno pričvrstiš, ni šans da popusti. Pa sej bo frizerka že znala.

Katarina

OJ!

jaz sem v promateju kupila tanko žico in jo navila v obliki svedra na konico pa sem z vročim lepilom pritrdila marjetico.

Lahko pa tudi daš tanek laks in z iglo nadeneš cvetke in ti jih vplete v lase kot se plete košaro.

Anja

kaj pa če bi probala lase in sončnice spet z vezicami. To uporablja moj tip za kable skupaj vezat, zadnjič sem pa vidla, da je frizerka eni punci pred mano s tem spela lase, tisto kar je pa potem gledalo iz glave, je pa enostavno odrezala. Frizura oziroma tisti čopki so ji pa tudi ostali celo noč in niso čisto nič drseli.Pa še videli se niso, ker imaš različne barve teh vezic.Dobijo pa se verjetno v kakšni računalniški trgovini al pa kak baumax, bauhaus, kej tazga.

Kako pa zgledajo te vezice? A se potem čist nič ven ne vidi iz glave? Ker gumica se je vidla.

to so štromarske vezice, dolge so pa različno :od 7 cm naprej. To je takšna plastična palčka ki ima na eni strani luknjo.Skozi to luknjo daš drugi konec te vezice, vmes pa lase (oz. prvotno kable) in zategneš.Kar potem gleda vn pa odrežeš.

živjo,jaz bi se pridružila Katarini in ti povem,da sem sama frizerka in da se more mal pomatrat.Kolk maš ma to težke sončnice,da ne stoji?

Ja evo me nazaj nism dobr prebrala.Halo pa sej to so umetne rože to sploh ni nobena teža.Tale frizerka tvoja je pa domišljijo pozabla doma.Ne sej se hecam,brez zamere prosim.Zdej pa k stvari,naj ti na tistem delu kjer hočeš met rožo splete kitko in potem na kitko zapne rožo z lasnico(eno stran lasnice naj zavije,bo že vedla),al pa naj ti tist del potopira,ne celo glavo sam tist del kjer bo zapela,al pa naj vzame en pramen las ga zvije in nekak vse skup pritrdi… vse se da sam ,če se mal improvizira,pa-pa in srečno. P.S.če pa ne bo šlo pa pejd drgam,LP NINA

New Report

Close