Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija SONY-servis

SONY-servis

kam dati na popravilo fotoparat SONY DSC-P71.
kje je pooblaščen servis.

V Ljubljani je menda uradni servis 3A na Zaloški. Če aparat ni več v garanciji, je mogoče pametno, da preveriš, ali se popravilo sploh splača.

Samo na 3A foto video servis ne nesti.

Sem imel aparat tam na servisu- 2 meseca smo čakali na drugega, kljub zakonsko določenim 45 dnem.
Vmes sem jih 2x poklical in opozoril, da je rok potekel in da so ga dolžni takoj zamenjati, pa se niso obremenjevali.

Ko me po 2 mesecih in nekaj dneh pokličejo, da so dobili nov aparat, sem šel ponj zastonj. Namreč hoteli so mi mirno podturiti rabljenega (brez embalaža in vsega ostalega). Potem pa ko sem jim vprašal, če se norca delajo, je pa prišel šef in me še nadru, da so oni le kurir- ČEŠ NIČ KRIVI (čeprav so mi oni želeli to uturiti in ne tisti od katerega so dobili in se nanj zgovarjali) in mi rekel, naj se neham razburjati (pa čeprav sem bil povsem miren), je blo pa jasno, da to počne namirno, da bi me skušal znervirati.

Sej ne, da sem bil še naprej brez produkta, da sem se zastonj tja vozil. Kaj takega se lahko zgodi le v Sloveniji.

Niso se pa čutili krive, da bi se recimo upravičili, za konkretno pretečen 45 dnevni rok in za to, da sem zastonj prišel tja.

Mogoče bi bilo včasih bolje, da res znoriš, ker potem te mogoče bolj resno jemljejo. Tako pa si prijazen, pa te še jahajo.

No potem sem se obrnil na pristojne institucije in so, NE BOSTE VERJELI, v roku 2 dni poiskali drug nov produkt (kako jim je sedaj tako hitro uspelo, ne vem)

Je pa verjetno tudi res, da je kar se servisov tiče, totalna štala. Kadarkoli rabiš informacije o kakšnem, vedno se ogromno prijateljev nad katerim pritožuje.

Očitno jim zakonodaja omogoča, da so zaščiteni kot kočevski medvedje. Zato pa mirno kršijo zakone, ne vrgajujejo novih delov (predvsem v produkte v garanciji) in podobno. Pa še marsikdaj imajo monopol in se jim povsem fučka.

New Report

Close