šopek na dom
V kratkem praznuje okroglo obletnico prijateljica v dokaj oddaljenem kraju. Sicer jo bom poklicala, osebno pa je na tisti dan ne bom mogla obiskati, da bi ji odnesla darilo. Razmišljam da bi ji poslala šopek preko “šopek.si”. Šopki so res lepi, ampak cene so tudi kar visoke, zato me zanima, če imate kakšne izkušnje. So šopki res kot na sliki oz.vredni tega denarja? Pred leti sem preko pošte poslala telegram s šopkom, pa je bil čista žalost.
Preko šopek.si sem naročila 2x in obakrat sem bila zelo zadovoljna (in prejemnici tudi). Sta mi obe potem poslali slike in so bili res lepi šopki, pa še zdržali so potem kar precej časa. Sem pa naročila 2 različna šopka, z različnim cvetjem.
Imela sem pa podoben primer kot ti. Enkrat okrogla obletnica, ampak se zaradi korone nismo smeli videti, ker so bile te omejitve. Drugič pa tudi poseben dogodek, jaz pa sem bila službeno v tujini. Obe sta me potem sami poklicali, da sta bili ful presenečeni in da jima je bilo zelo všeč.
Yvd, 22.01.2023 ob 16:53
Preko šopek.si sem naročila 2x in obakrat sem bila zelo zadovoljna (in prejemnici tudi). Sta mi obe potem poslali slike in so bili res lepi šopki, pa še zdržali so potem kar precej časa. Sem pa naročila 2 različna šopka, z različnim cvetjem.
Imela sem pa podoben primer kot ti. Enkrat okrogla obletnica, ampak se zaradi korone nismo smeli videti, ker so bile te omejitve. Drugič pa tudi poseben dogodek, jaz pa sem bila službeno v tujini. Obe sta me potem sami poklicali, da sta bili ful presenečeni in da jima je bilo zelo všeč.
Hvala za delitev pozitivne izkušnje. Verjetno bom res naročila.
Melek, 22.01.2023 ob 18:45
šopek rož gre samo osebno.. prek nobenih posrednikov. Kilometri niso ovira, le izgovor. Očitno ni tako dobra prijateljica
Hvala za tvoje strokovno mnenje. Sicer imaš očitno težave z razumevanjem. Vprašanje je namreč bilo: “So šopki res kot na sliki oz.vredni tega denarja?”
rožice, 22.01.2023 ob 19:01
Hvala za tvoje strokovno mnenje. Sicer imaš očitno težave z razumevanjem. Vprašanje je namreč bilo: “So šopki res kot na sliki oz.vredni tega denarja?”
Nobenih težav nimam, sem podala svoje mnenje, ki ni strokovno, le dobronamerno. Kot dobra prijateljica se potrudim za svoje, one prav tako zame. Osebni stik v tako posebnih dneh pa je, z izjemo res višje sile ali izrednih dogodkov, dosti bolj zaželjen kot vsako darilo.
Melek, 22.01.2023 ob 19:41
Nobenih težav nimam, sem podala svoje mnenje, ki ni strokovno, le dobronamerno. Kot dobra prijateljica se potrudim za svoje, one prav tako zame. Osebni stik v tako posebnih dneh pa je, z izjemo res višje sile ali izrednih dogodkov, dosti bolj zaželjen kot vsako darilo.
“Osebni stik v tako posebnih dneh pa je, z izjemo res višje sile ali izrednih dogodkov, dosti bolj zaželjen kot vsako darilo.”
Se strinjam, ampak rojstni dan ima med tednom, obe imava družini in dokaj zahtevni službi, ena živi na Štajerskem, druga na Primorskem. Poleg službe in družine ona trenutno skrbi še za bolno mamo, ki je bila pred kratkim na operaciji. Ko sem z njo govorila po telefonu, je rekla da trenutno nima niti časa niti energije za praznovanje. Ima pa namen pripraviti piknik za sorodnike in prijatelje, ko bo vreme dopuščalo. Takrat bo pa tudi osebni stik in bolj konkretno darilo. Ker vem da obožuje rože, ji bom poslala šopek in jo poklicala ter ji vsaj po telefonu zaželela vse najboljše. Verjamem, da ji bo polepšalo dan.
Mi je oproščeno?