Šopek ob poroki
Šopek je primeren, zakaj pa ne, ni pa potreben. Vsaj naprstnike vam ni potrebno imeti, saj se bo vedlo, kdo je priča, to je bolj pomembno pri večjih porokah. Vsaj meni….
Jaz bi na tvojem mestu imela šopek, bi pa omenia svojemu, naj me z enim preseneti, pač ti bo ostal v spominu, če ga boš posušila. Sama pa si ga morda ne bi šla kupit… Naj ti ga kupi v cvetličarni, pa naj ne omeni, da je poročni, ker je tako očitna razlika v ceni. Prešnji teden sem kupila sestrični šopek iz vrtnic, šampanjec barve plus roza, zelenje, pa še neka bele pikice umes, je stal 35€, potem pa vprašam za ceno poročnega, podobne velikosti itd, pa je rekla od 80€ naprej – zakaj, ni pojasnila…. Tako da bom za svojo poroko naročila navaden šopek….
Aja, nekdo v zrelih letih je zame po 50-em… 🙂
Tudi jaz mislim, da ni šopek nobeno pretiravanje, tudi če se poročata tako skromno in v ozkem krogu. Kakšno spominsko fotografijo boste pa gotovo naredili in že ta bo s šopkom lepša. Cvetlice so lahko ena taka mala pikica na i, ki naredi malo drugačno vzdušje.
Če drugega ne, verjetno tudi za veliko noč na mizo postavite kakšno spomladansko cvetje, za dan žena ali materinski dan morda gospod prinese rožico in za novo leto verjetno prižgete svečke na zimski ikebani …
Je pa post pred mano super predlagal, kako kar najbolj ugodno priti do šopka.
Pa lepo poroko in srečen zakon želim,
LP,
Lenka