Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka ŠOPEK

ŠOPEK

Ali mi lahko nekdo, ki ima izkušnje pove kje delajo lepe in ne predrage šopke (cca 20.000,00 sit bi še dala). Imela bi preprosti šopek;mogoče kakšne vrtnice v obliki pobučke ali kaj podobnega.
Hvala za odgovor že v naprej in lep pozdrav!

Od kod pa si?
Mene zanima kje v Mariboru ali okolici delajo lepe poročne šopke?

Meni osebno delajo najlepše poročne šopke in ostale aranžmaje v cvetličarni Zvonka. Moj šopek, ki je iz rumenih vrtnic(15) in zelenja bo prišel nekje okoli 12000 sit.

Meni pa so ful všeč v cvetličarni “Cvetni koktelj” na Strossmayerjevi v MB – nasproti Ljudskega vrta.
Kje boš pa imela poročno slavje (če ni skrivnost)?

Če so ti všeč sončnice, si daj narediti šopek iz ene sončnice. Lansko leto sem bila na eni poroki, ko je imela nevesta namesto bogatega šopka sončnico – zelo lepo.

Lala

Kako pa je zgledal ta šopek? Kar ena sončnica ali še kaj okoli? Kaj so tudi ostalo cvetje bile sončnice?

eva

Jest bom tud mela sončnice v šopku, se poročim avgusta, takrat pa je sezona sončnic. Sončnice naravnost obožujem, poleg rumenih vrtnic. Pa ne,da drugih rož ne bi marala, te so mi naj naj. Skratka vse bom imela v stilu sončnic, tud cerkev bo okrašena (ne pretirano) s sončnicami, naprsne šopke za svate bom dala tudi drobne sončnice, sem se že zmenila v eni cvetličarni v NM, na avtu bodo sončnice. Skratka, vse skupaj kar zadeva rož, me bo prišlo okol 15.000! Ene pa dajo tolk samo za šopek, če ne še več.

Lep dan še naprej, E!

Wow! Kako pa ti bo uspelo priti skozi s 15 000?!? A bos imela domace soncnice? Jaz sem namrec povprasala, koliko bi me prislo cvetje – porocni sopek, 3 naprsni sopki, sopek za avto, en za na ohcet in trije za v cerkev in cvetlicarka je naracunala 80 000!!!! Me je skoraj kap. Aja, pa osnovna roza je tudi soncnica!

Za v cerkev in za avto bodo domače sončnice, drugač pa njihove. Ker je to sezona sončnic, je cena taka, sigurno.

Moj šopek-pet kal-škrniclov,povezanih z zelenim trakom,z zelenimi listi,z dolgimi peclji 4890 sit.Za priče z eno kalo – 800 sit. Vrtnarski center Aura-Mercator center.Meni je ful ugodno.

Hvala za nasvete!
Za poročno slavje se še nismo odločili, drug teden peljem dragega v Habakuk, da vidm če mu bo všeč. Jaz bi rada imela večerjo v Habakuku. Sicer pa nas bo samo 10, tako, da bi si lahko privoščili Habakuk. Če pa dragemu ne bo všeč je še ena opcija, čisto nasprotje Habakuku, en kmečki turizem na Hočkem Pohorju. Mislim, da mu bo to bolj ustrezalo in tudi njegovi familiji. So pač bolj preprosti in ne želijo v neke “high” hotele.
Pa kaj češ, včasih moraš pač malo popustiti, če je že vse ostalo po mojem, pa naj bo večerja takšna in tam kot si bo zamislil moj dragi. Ampak v Habakuk ga bom pa vseeno peljala, naj vidi, mogoče pa mu bo všeč.

Kje pa boš ti imela slavje?

ka pa za na mizo pa za na avto?

Mogoče se vam bo zdelo vprašanje smešno, ampak nisem več rosno mlada, s partnerjem pa sva se po dolgih letih skupnega življenja odločila za poroko, tako da nimam kaj dosti izkušenj, niti nisem hodila po tujih porokah. Nič ne bova komplicirala, poročila se bova samo ob prisotnosti prič. Zanima me, ali je obvezno imeti šopek??? Ste kje videle kakšno nevesto, ki ga ni imela?

nevese brez šopka še nisem vidla, je pa kolegica za poroko na magistratu, ki je bila v petek, en dan pred cerkveno in brez pompa, ki je sledil v soboto, imela samo eno res lepo vrtnico.
pozdrav

L.P., kje pa je cvetličarna Zvonka v Mariboru?

Uups, zgornje vprašanje, kje je cvetličarna Zvonka, je za Anastazijo!

V Mariboru imaš dve Cvetličarni Zvonka (ista lastnica)
Ena je v centru, nasproti vhoda v frančiškansko cerkev, pri hotelu Slavija, ena je pa na Teznu, Vrablova ulica.

šopek za avto je ful mem scena…baje da je to že zdavnej mimo!

KAJ PA JE POL IN?

Mislim, da so tudi mim šopki na prsih ženina in prič. Cvetje ima samo nevesta , šopek namreč. Na avtih pa sploh ne ampak eventuelno na zadnji polici aranžma.
Nikakor pa ne nobenih pentelj ali balonov po avtih, groza!

Jaz poznam pa drug primer, na poroki znane hčerkice še bolj znanega slov. direktorja je bil na avtu, v katerem se je peljala aranžma iz ene 60 vrtnic. bilo je res lepo. Sicer pa jaz mislim, da je “in” to, kar ti je všeč in “mim” to, kar ti ni. Samo za to, ker imaš ali nimaš balon na avtu, nisi niti bolj “fin”, niti manj “fin”. Kakor komu paše, saj se poročiš zase, ne za to da bodo povabljnei na podlagi tega , če bo avto “naciran” ugotavljali kolko si “in “pa “mim”. Novinarjev pa tako ne bo, ne?

jah to itak..no za tak aranžma za avto je dala 40 jurjov pa 2 avtomobila je pa to 80 jurjov…tok pa ne dam, pa če je moj fotr 100 direktor! sicer je direktor ampak rože pa še zmeri plačam sama! tko da hočem nekaj kar bo fino izgledalo pa da bo ugodno ..pa ne vem kaj se sploh da nardit…sej bom šla k cvetličarki pa bomo vidl

Jaz ti predlagam recimo za sprednji del avtomobila(havba), da nabaviš svilen trak približno v barbi tvoje obleke, ene 5 cm širok in ga potem “razpredeš” (mislim “jao” kak naj to opišem?!) zgoraj pri šipi so vsi trajovi skupaj, potem pa jih spelješ narazen (kot pahljačo), mislim, da se bo že dalo kam pritrdit. In potem bi jaz na te trakove, ki morajo biti dovolj široki, pritrdila, na vsakega nesimetrično cvetove, ki jih boš imela v šopku. To ti je potem npr , če je 7 trakov, na vskem tri cevtovi. Če boš imela v šopku kake “u iber” drage rože , potem ti predlagam za na vato, kake “preprostejše”. Sicer pa meni so beli baloni všeč. jaz bi dala na nevestin avto neko tako zadevo-zgoraj opisano, svatom pa bele balone.
Aja, pa še to, na eni poroki sem videla, je imel “ta glavni avto” spredaj po “havbi” diagonalno potegnjeno iz nekega iglavca spleteno narvano girlando, v katero so bile potem vpletene neke rožice in se mi zdi malo belega tila. je bilo čisto extra, zardi diagonale.
Sory, če si ne moreš najbolj predstavljat, danes me tile opisi kar za…

ja vem približno kako misliš…tale diagonala je kar ok pomoje…pa trakovi tut..jest bi dala rdeče, ker bosta bela avtomobila, da bi prišli do izraza, pa res kej malenkostnega gor…ka pa vem

pa tisi ena velka groza. kakor pac vsak sam hoce. !!!!

New Report

Close