Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šoping na obali jutri – kje??

Šoping na obali jutri – kje??

Slučajno bom jutri dopoldne na obali in ker ne poznam dobro teh krajev me zanima, kam bi se lahko dala za nekaj uric, ali je kje kakšen večji trgovski center odprt?
A ni v KP neka Supernova?
Pliz, dejte mi kakšen fajn predlog 🙂
Hvala!!!

Sej vem, pikri odgovor, a če si že na obali, se raje sproščaj ob morju, vdihuj malo svežega morskega zraka, šoping pa lahko počaka druge kraje in druge priložnosti, saj jaz bi tako….

Sicer pa je tam kup centrov, od Mercator centra, Spara, Supernove, in ne boš falila, saj so dovolj veliki in opazni, če že ne moreš brez…

No, hvala ti za podatke, drugače pa naj te ne skrbi zame; napisala sem, da se moram nekam dat za par uric, popoldne me pa itak čaka šetkanje ob morju 🙂
Tudi tebi želim lepo nedeljo!

malo humorja na naš račun :-)))
Koper in njegovi trgovski centri so itak tako majhni in slabo založeni, da ji bo v par urah uspelo vse: od šopinga do sprehoda ob morju, pa še za kakšno kavo bo dovolj časa :-))

sicer pa Supernova – izvoz iz avtoceste za center, krožno križišče desno in nato naravnost mimo še enega krožnega (na levi boš videla lidl, nato harvey norman, nato hofer, pri hoferju zavij levo). V supernovi je spodaj spar, muller, zgoraj baby center, new yorker, nkd, s.oliver, big bang, sport2000, samsonite in še nekaj trgovinic.

mercator v šalari ima hipermarket, baby center, hervis (razprodaja), idexe, modiano, ciciban čevlji el neki takega in še par trgovin z oblačili, enga frizerja in to je to.

mercator v šalari ima hipermarket, baby center, hervis (razprodaja), idexe, modiano, ciciban čevlji el neki takega in še par trgovin z oblačili, enga frizerja in to je to.

baby center je že zaprt….

Od kdaj pa to? Mogoče veš zakaj?

Od kdaj pa to? Mogoče veš zakaj?[/quote]

Včeraj bila in je tudi Hervis zaprt. Zakaj pa ne bi vedela.

Ima pa tista trgovina z eksotičnimi zadevami neke fajn popuste – za tistega ki ga zanimajo te zadeve.

Ciciban tudi neke popuste, Modiana prazna kot vedno

Baby center je v Supernovi.

Od kdaj pa to? Mogoče veš zakaj?[/quote]

Včeraj bila in je tudi Hervis zaprt. Zakaj pa ne bi vedela.

Ima pa tista trgovina z eksotičnimi zadevami neke fajn popuste – za tistega ki ga zanimajo te zadeve.

Hervis baje zaprt, ker gre v en drug center, pa še zato, ker tja pride Intersport, so že meli neke probleme z najemodajalcem-Hervis namreč.

Ciciban tudi neke popuste, Modiana prazna kot vedno[/quote]

Trgovski centri na obali si sploh ne zaslužijo imena trgovski centri……Zato pa komaj čakamo, da odprejo Tuš. Živelo nakupovanje v shoping centrih!!! 😉

New Report

Close