Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šoping v bosni

Šoping v bosni

Pri nas na trznici je kar drago, moske kratke hlace 20€, zenske obleke od 30-50€, take cene imas ze v trgovinah, v bistvu je v trgovinah cenejse.

A dol tudi robo pelješ ali zakaj dvakrat čez mejo?

Ti menda hodis k najdrazjemu frizerju v Slo. Pri nas modno strizenje, barvanje vsi izdelki od Kuene in fen frizura ni vec kot 30 eur. Mi se na misel ne pride, da grem zato v Bosno. Drugace je cudno, da iz Bosne pridejo na obiske k sorodnikom in potem v Slo nakupujejo za domov v Bosno.
[/quote]
Kje je to “pri nas”?

Kje je to “pri nas”?
[/quote]

Osrednja Slo in tudi v sosednjih krajih imajo taksne cene. Sem enkrat debatirala z nekom iz Domzal, kjer je placal za mosko strizenje toliko kot imajo pri nas in okolici frizerji ceno za zensko strizenje in fen frizuro.

A dol tudi robo pelješ ali zakaj dvakrat čez mejo?
[/quote]

1.Bosna-Hrvaška
2.Hrvaška-Slovenija

Osrednja Slo in tudi v sosednjih krajih imajo taksne cene. Sem enkrat debatirala z nekom iz Domzal, kjer je placal za mosko strizenje toliko kot imajo pri nas in okolici frizerji ceno za zensko strizenje in fen frizuro.
[/quote]

In kateri frizer je to in kje je?
Ce je osrednja Slovenija, bi se marsikdo iz LJ zapeljal in naredil dober prometu tej frizerki.

Barvanje las dolgih do pol hrbta + posebej se nega je 80€ in to je ena cenejsih variant v Ljubljani. Ce tvoj frizer to naredi za 30€, daj prosim naslov in kontakt, grem rade volje k njemu! V Bosni to naredim v drazjem salonu za 35€, so pa tudi cenejsi, samo so manjsi in z danes na jutri si tezko na vrsti.

Bosanci hodijo v Zagreb, Slovenijo, Avstrijo in v Italijo v soping za cunje, HM, CA, NY in podobno, bolj premozni seveda tudi po znamke, ker je pri nas le vec izbire in cenovno ugodneje, EU pa to, ni carine in se na meji dobijo davek nazaj.
Futra, ocal in zdravil pa ne kupujejo in tudi k frizerju ne hodijo pri nas.
[/quote]

Glede cen frizerskih storitev je bilo ze vec debat na monu, ampak zaradi mene ti se vedno lahko hodis v Bosno k frizerju ali pa se zapeljes ven iz Ljubljane.

1.Bosna-Hrvaška
2.Hrvaška-Slovenija
[/quote]
Eni zgleda še zmeraj niste pokapirali, da je Hrvaška že od leta 2013 v EU in ravno toliko časa na tej meji ni več carinikov oziroma je prost pretok blaga …

Škart roba

In kateri frizer je to in kje je?
Ce je osrednja Slovenija, bi se marsikdo iz LJ zapeljal in naredil dober prometu tej frizerki.
[/quote]

Se nic ne pogovarjate s svojimi sorodniki in prijatelji, sodelavci,…iz drugih krajev Slo koliko placajo pri frizerju. Visoke cene ponavadi povedo samo tisti, ki hodijo v kaksne fensi znane salone ali pa v Ljubljano.

New Report

Close