Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Šopki za svate

Šopki za svate

Oj!

No, še eno vprašanje: kakšne šopke bodo imeli vaši svatje: iz naravnih, umetnih rož…..in kje boste nabavile, pa seveda približne cene? Jaz bi rada nekaj ne predragega, pa da se kupi, ker sama res nimam smisla za delat.
Vsaka ideja zelo dobrodošla, Ajs

Jaz sem jih kupila v poročnem kotičku, cena pa mislim, da je 300 SIT/kom. So umetne vrtnice in saten. Meni je to všeč, kr potem to ostane stavom za spomin.

Lp Urša

jaz pa še ne vem…mislim da bodo kar sveži nageljčki…čakam pa še ponudbo

Jaz jih kot svat nikoli ne nosim. Običajno imam kakšno lepo stvar zgoraj oblečeno in bi se sledi bucke poznale, poleg tega pa nekatere rože pustijo sledi. Ok lahko bi dala na rekelc, a pri teh poletnih porokah, sem običajno brez njega. Pa še pri kakšnem kroju bluze, mo vso zadevo potegne dol in pol mi grdo vse skupaj stoji. Tako običajno mrcvarim rožo v rokah.

Bolj simpatično mi je (vsaj zadnje poroke so bile take) če imajo rožice le ženin in pa priči.

oj!

Zanima kje bi dobila umetne rožice KALE?

Anja

Samo za ženina in priči. danes, ko si folk obleče oblačila vredna 100.000 in več, sploh svečana, potem nihče ne pusti z bucikami prepikovat, ker ostanejo sledi. Tako da…

Prejšnji teden sem bila v poročnem kotičku in sem jih tam videla. Pojdi pogledati.

Lp Urša

Ta poročni kotiček je v LJ?
Madona, spet bo treba nekam daleč, ker tudi jaz iščem umetne kale.
Se morda vidijo kje na netu, ker si jih ne znam predstavljati.

Morda katera ve, če je kje kaj takega v MB?

LP

Ja, Poročni kotiček je v Ljubljani. Mislim, da jih na internetu ni za videti. Jaz sem jih videla v živo in so res lepe. Enkratne.

Pokliči jih, mogoče pa ti lahko vzorec pošljejo po pošti.

Telefonska številka je 01/427-32-30

Njihov urnik pa je od ponedeljka do petka od 11-18.
V soboto imajo zaprto, po dogovoru pa imajo lahko tudi odprto.

Pokliči jih.

Lp Urša

Mm, zadnjič sem zelo lepo umetno cvetje videla v Lipnici pri Paku – malo bližje je kot LJ. Imeli so tudi polno takšnih manjših, priemrnih za naprsne šopke. cene se pa en spomnim.

Marjetica

Sem bila včeraj v poročnem kotičku pa se mi priponke ne zdijo nič posebnega. Sploh je pa 300,00 SIT za košček blaga in miniaturno rožico čist preveč.

Jaz bom pa imela za svate nekaj zelo enostavnega in ne dragega (upam, da bom znala opisat): v cvetličarni sem dobila svilene cvetne liste vrtnice (imajo jih v različnih barvah; jaz imam rdeče) in malo večje bucike, ki imajo na koncu perlo. Z buciko prepikneš list tako, da perla “leži” na listu in to buciko pripneš svatu.
Cena: bucika s perlo 120 sit + list 60 sit = 180 sit.
Mislim, da sem malo čudno napisala, ampak če katero zanima ji lahko pošljem sliko po mailu.

lp Vesna

V vednost: v poročnem kotičku imajo samo BELE kale. Drugih barv se ne da dobit, tudi drugje ne.

Hojla tudi tu!

Slabo spim, ker me je stah frizerja, ha, ha……….

No resno, ta ideja se mi zdi super. Po povprašala, če bi tudi v MB dobila kaj takega…

LP

Melita

zivjo,

najini svati bodo imeli sopke iz umetnega cvetja—vsak bo imel manjsi cvet vrtnice, za vrtnico pa se malo enih drobnih belih rozic. Vrtnice zgledajo kot prave. Vse sva kupila v Promaku: mikro bele rozice: 2000 SIT, 100 priponk za naprsne sopke in 2×zeleni lepilni trak: 6.660 SIT, 100 cvetov: 5000 SIT . Skupaj torej 136 SIT za enega svata (midva jih imava 100). Pa pride res zelo lepo.
imajo rumene, roza in bele barve teh vrtnic.

lp,

darko

ja prosim, daj mi pošlji na [email protected]..thanks!

Darko!

A to je že narejeno a moraš sam ustvarjat?

Lp, Ajs

Vesna!

Tudi jaz se najlepše priporočam za slikco.

Lp, Jasna

oprosti, nisem bil nic na forumu, tako da se ti oglasam sele sedaj…

sopke moras narediti sam …nama jih dela sestricna…pravi, da ni problem…vsak dan pred tv jih v eni urci naredi 15…

pozdrav

darko

New Report

Close