Šopki za svate
Jaz jih kot svat nikoli ne nosim. Običajno imam kakšno lepo stvar zgoraj oblečeno in bi se sledi bucke poznale, poleg tega pa nekatere rože pustijo sledi. Ok lahko bi dala na rekelc, a pri teh poletnih porokah, sem običajno brez njega. Pa še pri kakšnem kroju bluze, mo vso zadevo potegne dol in pol mi grdo vse skupaj stoji. Tako običajno mrcvarim rožo v rokah.
Bolj simpatično mi je (vsaj zadnje poroke so bile take) če imajo rožice le ženin in pa priči.
Ja, Poročni kotiček je v Ljubljani. Mislim, da jih na internetu ni za videti. Jaz sem jih videla v živo in so res lepe. Enkratne.
Pokliči jih, mogoče pa ti lahko vzorec pošljejo po pošti.
Telefonska številka je 01/427-32-30
Njihov urnik pa je od ponedeljka do petka od 11-18.
V soboto imajo zaprto, po dogovoru pa imajo lahko tudi odprto.
Pokliči jih.
Lp Urša
Jaz bom pa imela za svate nekaj zelo enostavnega in ne dragega (upam, da bom znala opisat): v cvetličarni sem dobila svilene cvetne liste vrtnice (imajo jih v različnih barvah; jaz imam rdeče) in malo večje bucike, ki imajo na koncu perlo. Z buciko prepikneš list tako, da perla “leži” na listu in to buciko pripneš svatu.
Cena: bucika s perlo 120 sit + list 60 sit = 180 sit.
Mislim, da sem malo čudno napisala, ampak če katero zanima ji lahko pošljem sliko po mailu.
lp Vesna
zivjo,
najini svati bodo imeli sopke iz umetnega cvetja—vsak bo imel manjsi cvet vrtnice, za vrtnico pa se malo enih drobnih belih rozic. Vrtnice zgledajo kot prave. Vse sva kupila v Promaku: mikro bele rozice: 2000 SIT, 100 priponk za naprsne sopke in 2×zeleni lepilni trak: 6.660 SIT, 100 cvetov: 5000 SIT . Skupaj torej 136 SIT za enega svata (midva jih imava 100). Pa pride res zelo lepo.
imajo rumene, roza in bele barve teh vrtnic.
lp,
darko
ja prosim, daj mi pošlji na [email protected]..thanks!