Najdi forum

sopotnik

Je kdo za potep po DUBRAVNIKU.Največ teden dni,v juliju.

Kdaj?
A samo Dubrovnik?
.
.
.
Bodi malo bolj natančna…js bom dol nekje med 3.8. in 18.8, z vecjo verjetnostjo v drugi polovici tega datuma

Nameravam it v drugem tednu julija.Zanima me predvsem stari del Dubravnika in bljižnji otočki-kot sem slišala jih je kar nekaj.Ker nameravam samo za teden dni mi ne preostane dovolj časa za druge destinacije.

Stari del Dubrovnika je sicer zelo lep, vendar ko ga vidiš enkrat…primeren je predvsem za večerna “šetanja” s kom zanimivim…

otočki tam okoli…klasična Dalmacija…lepo morje, ribice, …

Lepo se mej!

LP, Matjaz

Ps. Ti kar zavidam, ker bom doli šele v začetku avgusta 🙂
Ps2: Pa napiši kako se boš kaj imela!

Heja, ja zanima me, tudi jaz iščem koga za družbo, v bistvu kamorkoli v južno Dalmacijo. Če je še aktualno piši na [email protected] ali pa pokliči na 041 402 303.

lp
Damjan

Dubravnik?
Dubrovnik!
🙂
lp
miran

ste moški ali ženska ?
potujete tudi kam bliže ?

EJ jo, ker mej …

Mal heca, a ne.

Imam motor, endura 650. nimam izpita. Nimam izpita. Če te zanima potep brez omejitev, opiši

Žal je moj načrt splaval po vodi.Upam ,da bom imela v septembru kaj več sreče.

LADY
Trenutno sem brez destinacije,ker imam na voljo le nekaj dni in to še brez novega potnega lista .Imaš ti kakšno idejo?

oj punči!

imam full dobro idejo! ne rabiš pasaporta ne full denarja! greš na slovensko morje! lepa razgibana obala in čiste vode polne rib! zvečer pa lokali polni tipov in plaže polne parčkov! si za? piši sem ali tam(email)

čau

Najbrž nisi bil kar lep čas na naši obali . Ne vem, kje si videl čisto morje ,pa še polno rib ???
Kar se tiče barov ,to pa drži,vendar pa po nočnem potepanju pride prav tudi počitek.Kot sem slišala je vse zasedeno.

zaenkrat je morje čisto punči! alge še ne cvetijo! rib pa je, če veš kje so! no tolko o temu!

kaj naj bi bilo zasedeno? kje? na naši obali vse zasedeno? za spat? nemogoče!

ja po žuranju se spi, potem na plažo, pol pa spet žurat! a greš na dopust al na maturo?

no upam da si boš privoščila en dopust v pravem pomenu besede tudi ti!

lepo se imej!

grog

Ena izmed zanimivih idej je Kolpa…po celi dolzini, ce imas le par dni casa.
Meni je prejsnji vikend padla v vodo, ker so ble druge obveznosti, ampak…

…kaj pa je z vasim Mljetom?

Matjažek…Kolpa, zadetek v polno…sicer sem ob kolpsko dekle, torej, če potrebujete, cenejše variante kampiranja ob sami Kolpi, je to pravi naslov za vas… ciao..

Ja hvala…samo me zanima, ce mas kamp kar pri sebi doma?
Pravzaprav jaz si navadno nikoli ne belim glave kje prespat. Itak imam sotor zraven, pol pac prespim, kje me dobi noč…mislim da ob Kolpi prav ne bi imel tezav s tem…pa še ni mi treba iskat kampov.
Drugace bi pa bil vesel vsake dobre informacije v zvezi s tem

LP, M.

Matjažek, karkoli te zanima, kr vprašaj, polna sem z informacijami…kadarkoli in kjerkoli…
lp

New Report

Close