Najdi forum

sopotniki

Živjo,
iščem sopotnico/sopotnika za 10-dnevno potepanje po St.Petersburgu (če bo čas tudi po Moskvi), v času prvomajskih praznikov.
PRosim tudi za kakšne koristne informacije glede Rusije.
Hvala in LP

Ravno tebe sem iskala.Prosim oglasi se mi s podrobnostmi.

Ja, tudi mene zanima Rusija….za en kratek izlet med prvomajskimi…

LP, M

Ps. Oglasi se mi na mail.

Cao!
Sem videla tvoj/vas (?) naslov oz. ponudbo, pa me zanimajo se kaksne podrobnosti, kot je cena, nocitev, prevoz, ali je samo za eno sopotnico in podobno…
Upam, da bom dobila odgovore na vse to.
Ali je povprasevanje veliko in se je treba nemudoma odlociti??

Hvala ze v naprej za pojasnila, lep dan ti zelim.
LP, Barbara

Prebral sem tvoj oglas in me zanimajo podrobnosti glede potovanja. Oglasi se, pa se bomo videli.

Prebral sem tvoj oglas in me zanimajo podrobnosti glede potovanja. Oglasi se, pa bomo videli.

Lp D.

ni pametno hoditi zvečer sama ven, v leningradu so zelo slabe ceste, 30 rubljev je 1 dolar.cene kilo salame 80-120 rubljev. ciki 2-50 rubljev, vodka 10 do 100 rubljev. ce zanimajo ruske besede odpish, moskva je kul metro

JAZ BI ŠEL TUDI KAM DRUGAM PIŠIMI.

Do sedaj sem bil tam okol 2x vendar sam. Tokrat bi z veleljem odsel v tvoji družbi. Dej javi se ne bi ti žal.

Zdravo,
tudi jaz razmišljam že lep čas o izletu v tisto smer. In če ne gremo skupaj bom pač iskal drugo kombinacijo. Sem pa sam zaenkrat. predlagam da še malo več informacij objavimo in se dobimo za predpriprave – izgleda da nas bo šlo kar nekaj… hehehe

LP_______________-M.

ps. mojo slikco pripenjam

hej!
ka je zdej?
jz bi tut šla nekam, keša je sm povej mi kej vveč o tem!
dej piš mi…
ajd

tud jest bi šel sam več informacij prosim !!

Pozdravljena,

tudi sama se že dolgo navdušujem nad potovanjem po teh krajih. Toda rabim več informacij.
Javi se!

lp
Renata

Me veseli, da vas zanima potepanje po Rusiji. Jaz sicer z vami ne bi šla, ker je zame mesec maj cas priprav na izpite, vam bi pa z veseljem pomagala s kakšnimi nasveti glede Moskve, saj sem tam prezivela cel julij 2002. V Moskvi sem obiskovala tečaj ruščine, popoldne pa pohajkovala po mestu.

hi kako kaj hočem spoznati čim več folka starih od 15 do 20 let pišite

Narod dec. se odpravljam v avstralijo pa bi rabil zraven še koga.Predvidevam da bi pot. trajalo 3m.zainteresirani pište.

A letiš čez Sankt Petersburg?

..ki bi sel z menoj septembra v azijo za en mesec. zej sm ze skor obupala..

hm..kaj pa decembra, ne mors prestavit?

kam pa nameravaš odriniti?

ja mislila sem iti na tajsko, ampak ce mas kak drug predlog, ni problema. sem zelo fleksibilna, zato mi ne bi bilo problem it ut kam drugam, samo da mam družbo..

lp kat

ja kuko si to mislu decembra:)?? zdej ane, decembra je studij…

New Report

Close