Najdi forum

sopotniki

Če se tudi ti odpravljaš na počitnice med 23.08 in 06.09. in iščeš prijetno družbo se javi. S prijateljem namerava ujeti kakšno ponudbo v zadnjem hipu ( grčijo ali španijo če pa to pade v vodo potem pa na hrvaško z avtom). Ujeti želiva čimveč sončnih žarkov na peščenih plažah in se zabavati do jutra, zato za družbo iščeva še dva sopotnika oziroma sopotnici. ČAO

SO NAČRTI ŽE NAREJENI?
LP, MOJCAnina napiše:

Načrti se bodo naredili šele po 15.08, ker bodo takrat boljše ponudbe. Še vedno iščeva koga za zraven , zato pošlji kakšno pismo o sebi na moj mail (klikni na ime). Pot lahko splaniramo tudi skupaj.
P.s. Velja tudi za ostale, ki še niste dopustovali in bi se radi pridružili.

MI lahko sporočiš še kaj več informacij..me ful zanima.. marteja

Zivijo!
Mene me ful zanima ta vasa ponudba, a mi lahko kaj vec napisete o tem,
seveda, ce imate se kaj prostora.
Lahko mi sporocite tudi na mail: sinica5@email.si
Lep pozdrav!
Helena

Hi!Tudi mene zanima,predvsem s septembru,pa posebej Grčija.Se beremo!

vidim da ciljata na agencije!

PRVO POPOTNIŠKO PRAVILO:

TURISTIČNIH AGENCIJ SE IZOGIBAJTE KOT HUDIČ KRIŽA!

last minute potovanja via agencija so najdražja jajca!

hoteli so tudi za popotnike, sem tako šel v dobrno, so mi dali vikend paket aktivni dopust direktno via e – mail brez posrednikov, odgovorili na vsa moja e – vprašanja,
bili do mene turistično uradno prijazni, fruštki so bili mega ( če bi doma imeli take fruštke bi skoraj bankrotirali ) in najbistvenejše:

osebni odnos natakaric v hotelu švicarija ( za hotelsek komplekse zelo nenavadno )
in skoraj nobenih turistov v okolici.v teh dneh sem jih srečal ( če odštejem trim stezo ) točno 2.zaradi turistične neobiskanosti paškega kozjaka in pripadajočih grap izredno topel sprejem domačinov.tudi sredi največjega dela.

štajerska je zakon – najcenejša hrana v sloveniji.
malice 650 sit – turistični menuji že za jurja !

Vsem, ki ste se že oglasili in se še boste oglasili na najin oglas do 21.08 najprej hvala. Datum odhoda se prijetno približuje, zato vas naprošam, če lahko napišete kakšno pisemce na moj email (klikni na ime) ali po možnosti pustite vašo številko, da se dobimo na pijači in dokončno dorečemo destinacijo oziroma skupne želje. Sva iz Štajerske in upava, da je kdo tudi iz najine bližine. ČAO

Odločitev je skoraj dokončna…do Patrasa z ladjo, nato do Korinta in Aten, vračanje v smeri Patrasa do ionskih otok, obisk vseh treh velikih in povratek v Slovenijo
Prosim, če lahko kdo sporoči izkušnje (konkretne z imeni in cenami), za prenočitve v Patrasu, Atenah in na otokih (zakinthos, kefalonija in krf).

HVALA

New Report

Close