Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sori Kacin, včeraj sem bila naga na divji plaži v strunjanu, šla sem na izlet

Sori Kacin, včeraj sem bila naga na divji plaži v strunjanu, šla sem na izlet

Po daljšem času, od lanskega septembra, sem se spet z užitkom nastavila soncu, saj je bil lep sončen dan. S tem nisem ogrožala nikogar. V avtomobilu sem bila sama, na plaži je bila najbližja oseba stran 10 metrov, družila se nisem z nikomur, pa masko imam vedno s sabo, ko grem v trgovino in med ljudi .Ob vsem tem, kar zganjate s temi vašimi ukrepi, bi bilo najbolje poudariti naslednje. Kje so maske za vse prebivalstvo in zakaj imamo blagovne rezerve s praktično praznimi skladišči, kar se tiče zaščite opreme. Zavod vsako leto stane državo cirka 2 milijona evrov, od tega za plače več kot milijon šesto, to je v 30 letni zgodovini slovenije 60 milijonov Za ta denar jaz oblečem celo slovenijo v astronavtske skafandre in ne bi bilo potrebno v času najhujše krize fehtati za donacije in naročevati nečesa, kar nikjer več ni. Dober gospodar je vedno pripravljen na vse scenarije. Zanimivo bi bio tudi vprašati vse te naše strokovnjake, ki so še pred mesecem dni lagali in zavajali, da to ni nič posebnega, da gre za malo druačno gripico, da je nizka smrtnost in vsekakor nižja kot pri gripi in so nekateri skakali na gospoda mikrobiologa Pretnarja, ki je govoril o 4 meterski kinetiki kašlja Spomnim se gospo iz ministrstva, ki ga je napadla , da naj ga bo sram ker širi paniko med ljudmi. Lagali so tudi o prenosu za katerega se je izkazalo, da je vsaj delno aerosolen in še stotine drugih laži so nam natresli. Ali so ti ljudje še v službah in vlečejo plačo iz naših davkov in prispevkov Če bi bila jaz oblast, bi jih zaprla in zahtevala odškodninsko odgovornost, saj so ogrorili celotno zdravje naroda in vsakega posameznika s svojimi nepravočasnimi in neustreznimi ukrepi. Kot je dejal g Janša za sestanek na svetu za nacionalno varnost ki ga je sklical Šarec, bil je totalen kaos.
Obregnila bi se še na znižanje cene elektrike.Kar naenkrat je to možno, po 30 letih, so se vsi strinjali, da ni to noben problem več, saj imajo elektropodjetja polne vreče denarja.30 let so nam zviševali elektriko z razlogi temi in onimi in da komaj preživijo. Nobena vlada ne bela ne rdeča , ne kriva ne ravna, ni znižala cen elektrike vsaj za obubožane upokojence s 300 evrvi pokojnine, ki nimajo za skorjo suhega kruha in drugim popolnoma revnih prebivalcem slovenije.
Jaz grem drugi teden spet v strunjan, nastaviti na sonce svojo frčafelo in se malo pomencati. Parkirala bom na zasebnem zemljišču in tablice pobrala dol. lep pozdrav ali kot je dejala moja prijateljica, imam jih vseh že poln k

Bravo, in se se hvalis s tem, da ne spostujes ukrepov… Zaradi takih smo tam kot smo… Sicer pa bo do naslednjega tedna tko omejitev gibanja na.lastno obcino in upam, da ti skrasirajo primerno kazen za tvoje neumno obnasanje. 🙂

Naj tukaj striktno zapišem, da se ni še nihče okužil s Korono med nagim sončenjem. Tudi če se vpraša Kacina bo to dejstvo z lahkoto potrdil.

Včeraj je bilo sonce, ni bilo tolko toplo,da bi se lahko ti sončila naga.
Zato, ker nakladaš nisem niti brala dalje.

Ah, pa še to
G. Kacin ne naseda na goloto in nagoto.
Lahko sestaviš drugače.

Bravo! Se strinjam z vsako besedo. Razne ovce mamasite pa blejajte doma s svojimi sonci!

Eni nič ne rezumejo. Edino, če jih bo usekalo po denarnici, se bodo držali nazaj. Razumeli še vedno ne bodo, a zaradi denarja….;))

Bravo! Se strinjam z vsako besedo. Razne ovce mamasite pa blejajte doma s svojimi sonci!
[/quote]Nobena slečena cunjia ti ne b pomagala.
Napiši drugače. Zdej pa vadi, znova in znova.

Folk je preplavil vse možne gozdne poti, tudi tiste, kjer ponavadi ni žive duše.

Bo še kak medved koga napadel, pa bomo še o tem brali.

Ko bo konc te korone , bodo ti ki zdaj najbolj blejejo ostante za 4im stenam prvi, ki se bodo razbežal na dopuste po svetu. Ostala raja, ki pa zdaj ne sme v hosto in dela za minimalca bo pa še naprej svet reševala.

Jaz sem šel nag skozi gozd, vsi so se me na daleč izogibali, čeprav sem nosil masko.

Zakaj pa nisi povedala. Bi rad videl tvojo ritko.

Drugače se jaz zdaj nag sončim, doma. Imam ranč, tako, da nobenega ni par kilometrov stran, samo narava in tišina sproščujoča, no ptički pojejo prava muzika za ušesa…samo trije sosedje, ki pa so po toplicah ali ne vem kam so šli.

To so pobozne sanje Viharnega, ker on ni mogel do nage rite.😁😁😁

New Report

Close