Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sorodniki so čudni

sorodniki so čudni

naša familija nima stikov s sorodniki, ker so vsi po vrsti čudni, fovšljivi, al pa se imajo za nekaj več, imava 2 otroka in sploh ne pozna bratrancev in sestričen, ki jih ni malo, pa na kupu živimo, samo ko smo skupaj, zap raznike in roj.dneve, je tako čudno, da komaj čakamo da se razidemo, ste na istem,

Nimaš kej, tako je … ti pač ne ustrezajo … saj imate prijatelje se pa več z njimi druži …

By the way: vsi imamo kakšne čudne sorodnike

Morda je pa z vami kaj narobe. Skoraj ne morem verjeti, da v žlahti ni nikogar s katerim bi našli kakšno skupno točko, seveda, če je z vami vse uredu.

Če se nekdo ne razume s celim kupom ljudi, je po osnovnih matematičnih zakonih precej bolj verjetno, da je on čuden, kot vsi ostali.

jaz bi se tudi malo zamislila …

mi se veliko družimo celo z družinami mojih bratrancev in sestričen, če povabim vse na kako zabavo, nas je takoj 50 – to bi bila zelo draga ohcet 🙂

po očetovi strani smo in še imamo dobre stike, pa jih je bilo 10, po mamini, pa je bolj slabe.

Imam pa dva brata, s katerima se dobro razumem, problem je le žena od mlajšega, njo pa ne prebavljam, pa otroke tudi ne, le tisto najbolj nujno, medtem, ko se z ženo drugega in otroki zelo dobro ujamemo.

Žal ugotavljam, da se z družino mlajšega brata vse bolj oddaljujemo.

S sorodniki po očetovi strani smo izgubili stike – živijo na drugem koncu Slovenije in se tako kot vsi mi, izgovarjajo(-mo) na pomanjkanje časa.
S sorodniki po mamini strani imam kar precej stikov, se redno videvamo in družimo.

S sorodniki po moževi strani ne najdem pravega stika (razen z njegovimi starši ter bratom in sestrama) in se tudi ne trudim (po pravici). Če se srečamo se “veselo” pozdravimo, morda popijemo kakšno kavo, celo na obiske se vabimo – ampak do realizacije ne pride. Se ne sekiram! Saj je to dovolj!

po očetovi strani ne poznam nikogar (tudi njega nisem)…
me prav zanima kakšni ljudje so moja žlahta….

Lani decembra je tukaj po forumu ena iskala svojo polsestro, da nisi bila to ti?

Si letnik 1967 ali 1968, je bila mama doma na Prevaljah, Ravnah, je delala v gostinstvu?

J

Ja,na istem. Te razumem. In verjemi, niste vi čudni. Ker mi imamo identični primer. Včasih se pač zgodi, da imaš sorodnike, za katere bi bilo boljše, če jih sploh ne bi imel.

sem na koroškem, vendar ne iščem slovenskih sorodnikov.

New Report

Close