SOS – poceni počitnice
Pozdravljeni!
Tako je. Z ženo se nama je pred dvema mesecema rodil najin prvi otrok in trenutno nam je malo zaškripalo pri denarju. Razmišljam pa že o počitnicah. Vem, da nam bi dobro delo, če bi preživeli kak teden skupaj na morju. Vedno sem si rekel, da če že jaz nisem imel možnosti, da z družino preživim nekaj dni, ki bo samo naših, se v moji družini to ne bo dogajalo. Pa smo ravno na tej poti. Hudo mi je, zato vas prosim za vašo pomoč.
Kakršnakoli ideja, nasvet, vaša lastna izkušnja, karkoli. Kar bi nam pomagalo da pridemo nekje do najbolj poceni variante. Rad bi presenetil ženo, ker sva zadnjič ko sva premlevala možnosti, že obupala. Vem, da obstaja kakšna možnost. Čutim jo.
Hvala vam za vsako še tako drobno idejo in lep dan vsem skupaj
če ne bi imela dojenčka bi ti predlagala kaj drugega, zdaj pa tole: otroček je še zelo majhen, ne vem če je ravno primerna poletna vročina za dojenčka..v septembru je še čas za kopanje, cene pa padejo več kot za polovico..sama najraje grem na dopust oktobra..pa kakšna varianta na obroke, da se ne pozna toliko pri proračunu se tudi najde..če pa bi prav radi morje poleti, poglej koliko stanejo hišice v campu v ankaranu..zelo lepo so ga zrihtali, tudi senca je in tko..variant je kar veliko, upam, da vam uspe, da boste uživali na dopustu 🙂
Ma se najde, 10 dni 300e najem apartmaja, v sezoni, pa 100 pot, jest moraš pa doma tudi, če pa greš mal prej, konec junija ali pa konec avgusta, začetek septembra, pa prideš s 300 evri skozi. Moraš pač malo pobrskati, recimo: http://www.apartma-on.net/
Lep pozdrav vsem!
Od 13.7 – 29.7 imam rezervirani 2 letalski karti venezia-malaga-venezia, in ker me je prijatelj zapustil zaradi nepredvidenih obveznosti iščem nekoga, ki bi se mi pridružil na backpacking potovanje. Low budget, bilokam po španiji,maroku al portugalski, odprt za vse predloge.
Če je kdo zainteresiran naj prosim piše na mail: [email protected]
Star sem 21 let, lp