Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SOSED JE KRADEL

SOSED JE KRADEL

Na vrtu imam zložene kovinske palice (te zavite) , ki se zapičijo v zemljo, da ob njih raste paradižnik.
Jasno nisem imela preštetih.
Danes na vrtu delam in vidim, da ima sosed tri enake palice za paradižnik že zapičene. Sem sigurna, da jih ni kupil!

1. ker samo treh niti ne moreš kupit (prodajajo jih v šopu po več komadov kot tri)
2. sosed je en pijanček, brez izpita, pri nas pa ni trgovin, kjer bi to nabavil, če nimaš prevoza

Ziher sem, da mi je ukradel tri palice! Samo kako naj dokažem??

Z njiim ne govorimo, ker je tečen in ga ne kličejo v kraju vsi z vzdevkom MUHA!! Ima me, da mu enkrat, ko ga ne bo doma, spulim te palice!! Če bodo šle zraven še paradižnikove sodike, mi je vseeno!
Če bi vprašal, bi mu jih mogoče posodili. Tako pa sem res besna!

veš kaj mazni jih ti njemu pa boš videla reakcijo. uf jebemo ,ni lepo če sosed krade. pr nas ni tega ,ki smo na balkanu.

Nič ne moreš, brez dokazov. Lahko jih je dobil od koga drugega. Svetujem, da drugič prešteješ preostale svoje in jih kam pospraviš ali pa na nek način označiš.

ta iste palice se da kupit tudi posamezno, preverjeno kak tede nazaj, sem kupila dve – v viškem merkurju v lj.

Tako je, te palice se prodajajo po komadih, nekaj čez 2 eur je ena.

Da ti povem eno zgodbo. Eno poletje moja mama posadi plezalko (neko rožo pojma nimam katero točno) ob češnjo na dvorišču. Pride popoldan oče iz službe in kosi travnik pred hišo. Ko konča se vsede pod češnjo da spije eno pivo in vidi to rožo (še ni cvetela). In si misli madona kakšen plevel ji raste po drevesu, bom spipal da se češnje slučajno ne posuši pa še žena bo vesela. In jp celo s korenino vred spuli in vrže v smeti Drugi dan maka zjutraj vidi da njene rože več ni – je pa soseda 10m stran sadila ISTO rožo ob “stojalo” (tisto leseno ki je kot ograja tudi je vem kako se reče). Seveda mama znorela in mislila da ji je soseda ukradla rožo :)))) Ne bi bilo sicer prvič, da bi ji katera zmanjkala ker so znale zginjat s tegelci vred v preteklosti. No in mama razburjena gre napisat na list (skoraj tako veliko kot tabla) “NE KRADI ROŽE” in postavi pod našo češnjo da ja vsi vidijo :)))) Pride popoldan oče domov in vidi tablo pa vpraša mojo babico (živi z nami) kaj to pomeni. In mu pove da je nekdo ukradel mami rožo :)))) Fotr seveda v smeh in pove kaj je bilo, mama pa hitro tablo odstranit pa še sram jo je bilo in to zelo :))))) Se še zdaj smejemo na ta račun :)))) Kaj hočem povedat – ne delaj špetira če nisi 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!! In mislim 300, ne samo 100! Ker če je sosed res problematičen si boš po tem dejanju dejansko nakopala še večje probleme. Misliš da je enemu pijancku problem tebi grenit življenje? In zakaj? Zaradi treh palic? Bodi zelo prijazna in ga pozdravi in vprašaj kje jih je kupil ker si jih ti zadnic tam in tam pa jim jih je zmanjkalo (kao). Pa boš videla kaj bo rekel. Aja kraje rož moje mame so se dejansko nehale ki je največji čveki v mestu povedala da je nastavila kamere in čaka tatu da mu teglc na glavi razbije :)))) In je čveka seveda naprej prenesla – tudi do tatu ;))))

Če si palice kupila MORAŠ imeti račun, prav tako sosed!

Če si palice kupila MORAŠ imeti račun, prav tako sosed![/quote]

Jaz imam palice že več kot 10 let!!

Sosed pa nima novih, ker vremenske neprilike naredijo svoje!

Če si palice kupila MORAŠ imeti račun, prav tako sosed![/quote]

Jaz imam palice že več kot 10 let!!

Sosed pa nima novih, ker vremenske neprilike naredijo svoje![/quote]
jaz imam pa navadne kole. in so stari že najmanj pet let .komaj stojijo skupaj in groza tistemu,ki mi jih ukrade. poznam vsakega posebej.

Zakaj vsako palico posebej ne zazanamvaš s fluoroscentnim flomastrom. Gor napišeš npr. TITO TE JE V RITO. Potem naj pa sosed dokaže, da je sam napisal…

Napravi si tri navadne kole in jih zamenjaj za tvoje palice – volk sit ,koza cela.Vsekakor pa jih vzemi nazaj!

Praviš, da imaš palice že 10 let, pa ne veš koliko si jih imela?! Daj nehaj!

Ne, ne vem! A jim imam 12, al’ 13 ali celo 16!

Jaz ti rečem,da drži kole na oku.eni radi kradejo.imel sem včasih delavca,ki bi majkibožji kolarde ukradu,če bi lahko.ko sem se direktorju potožil,da nam je kabel ukradel ponoči,je le ta rekel,da naj pazimo,da nas delavce ne ukrade,če bomo na šihtu preveč spali.

kak ne veš,če ša praviš, da jih ne prodajajo po komadih?
po 13 skupaj sigurno ne 🙂

jaz pa imam štile od metel pa kaj …

New Report

Close