Sosed mi ne pusti seksati
Ja, točno tako, ne pusti mi v miru seksati. Nisem med ta najbolj glasnimi samo imam ravno novega tipčka, itak da je veselo ampak nič takega zaradi česar bi mi moral sosed greniti življenje. Buta mi po steni, hodi mi zvoniti na vrata, zadnjič je na najini skupno steno prislonil zvočnik. Sem mislila, da mi bo steno podrlo, tako naglas je bilo. Tudi policijo mi je že spravil na vrata, pod pretvezo, da me moški pretepava, da kličem na pomoč. Ko se srečava na hodniku me komaj pozdravi. Nimam ideje kako naj si razlagam njegovo obnašanje. Bi bilo lahko možno, da je ljubosumen? Naj mu jaz kaj omenim? Mu lahko kako vrnem vse to kar mi počne?
Soseda z novim tipčkom, 08.11.2023 ob 17:32
Ja, točno tako, ne pusti mi v miru seksati. Nisem med ta najbolj glasnimi samo imam ravno novega tipčka, itak da je veselo ampak nič takega zaradi česar bi mi moral sosed greniti življenje. Buta mi po steni, hodi mi zvoniti na vrata, zadnjič je na najini skupno steno prislonil zvočnik. Sem mislila, da mi bo steno podrlo, tako naglas je bilo. Tudi policijo mi je že spravil na vrata, pod pretvezo, da me moški pretepava, da kličem na pomoč. Ko se srečava na hodniku me komaj pozdravi. Nimam ideje kako naj si razlagam njegovo obnašanje. Bi bilo lahko možno, da je ljubosumen? Naj mu jaz kaj omenim? Mu lahko kako vrnem vse to kar mi počne?
Hm. Ne da ti ne pusti, ritem ti daje
@pač jaz ne sodi sveta po sebi. Zakaj bi ti bil kdo fovš?! Nea tega razumem sploh. Primitivcem se zdi, da je cel svet sestavljen iz primitivcev. Pa vas je na srečo v razvitem svetu (!) le še kak odsotek..pa še to pretežno na vasi, v fabrki in med cigani.
Kaj pa zvočna izolacija na steno. Pogooglaj.
Po moje tole ni tolk drago.
Zdej, kolk tanke stene imate, ne vem. Če glih ne rjoveš, pol se moraš potihoma tudi pogovarjati, smejati. Da te prijavlja, da te nekdo tepe, a tibpolicaji povedo, da je on? Če veš sto posto, mu lahko pisno napišeš, da naj neha lažno prijavljati, ker ga boš naslednjič ti prijavila za lažne prijave in motenje ter htuo, ki ga on povzroča. Posnemi tisto njegovo nabijanje po stenah in hrup z zvočniki. Pol naj se pa on meni s kom naprej v svojem hrupnih in lažnjivem početju.
Pravilnooooooo, še bolj na glas, še bolj na poskok … Nikar se ne dat motit in nikar ne razmisljal da bi se zaradi enega debila preselila in da bi zaradi enega trota trpelo spolno življenje in da bi bila prikrajšana za užitke … Ko ga naslednjič srečaš na stopnišču, se mu samo zapeljivo nasmehni, zapeljivo pomežikni in bo naslednjič dal mir … Verjemi, deluje ..