Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sosed psihopat

sosed psihopat

Pozdravljeni,

končno smo našli svojo sanjsko na novo zgrajeno vrstno hišo. Njen problem je samo v tem, da meji na soseda, ki je psihično bolan in agresiven. Bolana je tudi njegova žena. Noben od njiju ni lastnik hiše v kateri živita, temveč mama od žene. Vsakič, ko smo tam nas napada (češ, da je zemlja njegova,..) in fizično grozi.

Prosila bi vas za kakršno koli pomoč ali nasvet, kako z njima ravnati, kako po pravni poti doseči mir in uživati v svoji sanjski hiši še preden se kaj zgodi.

Hvala

Lp

Živjo!

Pri nas je soseda žalila mojo mamo. Tožila jo je za klevetanje in s tem povzroćene duševne boečine. priča na sodišču sem bila le jaz, njena hči. Tožbo smo dobili. Lahko pa pokličeš tudi policijo 8jaz bi jo), sploh, če se gibljejo po tvoji parceli.

Drži se!

Imamo podoben problem……..sicer je soseda še alkoholik po vrhu tako da je stvar sijajna…..še posebej ko je v elementu…….pa še en drug sosed je isti, tako da je ulica popolna….
Svetujem pa ti da se jih izogibaš in jih pustiš na miru kolikor se le da, ker nima smisla se s tem ukvarjat, ker norec je norec in mu nič ne moraš…..lahko pozdraviš in to ampak naj samo pri tem tudi ostane…..presliši vse grožnje in besede in se delaj kot da te ne gane in se niti malo ne odzovi, bodi prijazna in se smej…….ker sem sama ugotovila da jih to najbolj jezi in potem dajo mir ker vidijo da nič ne dosežejo….

Drugače pa ne vem kaj ti naj svetujem……..eni sosedi tukaj so zaradi njihovih groženj klicali policijo saj se valda ne sme žalit ne….in so dobili opozorilo…in pol če sem prav razumela, če pride do naslednjega izpada dobijo za plačat kazen…….mislim da je tako, nisem pa čisto prepričana….

Ne vem kaj ti naj druga rečem……želim ti čim lepše bivanje v vašem domeku in čim manj izgredov

lp

Naši sosedje imajo dvostanovanjsko hišo. In prišlo je tok daleč da spodnji na glas nabijajo rave, zgornji pa kličejo policijo. Pa spodnji nočejo odpret, itd…..

New Report

Close