Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Soseda

Soseda

ni ok

23.11.2024 ob 19:20 zadnji odgovor 24.11.2024 ob 15:00

Odgovor na objavo uporabnika

ni ok, 23.11.2024 ob 19:18

Ni nujno, da ima kaj od njih še vedno danes. Če so jo skenslali je jasno, da nekaj ni bilo ok. Eni so pač gnide od ljudi – povejo, da so jih skenslali in govorijo o drugih slabo, ne povejo pa ZAKAJ so jih skenslali.

::::::::::

Komentar na “ampak si revica”. Aja pa še nekaj; zakaj si pa zdaj nehala komentirat? Prej na vsak način hotela nekoga v nekaj prepričat, kje si pa zdaj?

Še vedno velja večina napisanega, citirala sem namreč tvoj zapis. Odmisli subvencijo, če gre za drug primer, vse ostalo ostane.

Kje sem bila in zakaj ne dežuram na monu, je pa popolnoma moja stvar. A se ti ne zdi, da mi ni potrebno čekirat, če si kaj napisala in da nisi nek pomemben faktor, da bi ti morala račune polagat?

ampak si revica, 25.11.2024 ob 10:06

ni ok

23.11.2024 ob 19:20 zadnji odgovor 24.11.2024 ob 15:00

ni ok, 23.11.2024 ob 19:18

Ni nujno, da ima kaj od njih še vedno danes. Če so jo skenslali je jasno, da nekaj ni bilo ok. Eni so pač gnide od ljudi – povejo, da so jih skenslali in govorijo o drugih slabo, ne povejo pa ZAKAJ so jih skenslali.

::::::::::

Komentar na “ampak si revica”. Aja pa še nekaj; zakaj si pa zdaj nehala komentirat? Prej na vsak način hotela nekoga v nekaj prepričat, kje si pa zdaj?

Še vedno velja večina napisanega, citirala sem namreč tvoj zapis. Odmisli subvencijo, če gre za drug primer, vse ostalo ostane.

Kje sem bila in zakaj ne dežuram na monu, je pa popolnoma moja stvar. A se ti ne zdi, da mi ni potrebno čekirat, če si kaj napisala in da nisi nek pomemben faktor, da bi ti morala račune polagat?

Ah no, vsak ima svojo zgodbo. Zato ker tebi nekaj ni všeč še ne pomeni, da ni res. In kakorkoli obrneš – sem tudi jaz za pošteno. Žalostno je to, da nekateri dobesedno nakradejo ogromno pa se še vedno delajo boge, dali ne bi nič, se pa prištulijo povsod kjer vidijo dobiček zase. Medtem, ko nekdo, ki zares nima še daje takim.

New Report

Close