Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sosedje

sosedje

živimo v manjšem bloku 12 strank,imamo 5 sosed ki nimajo kaj delati imajo pa družine in se spuščajo na nas 7 strank,ko greš mimo nabijejo muziko,kupujejo tisto kar mi,nove stvari pustijo s ceno pred blokom da se vidi noviteta,….kaj bi storili pustimo jih čisto na miru -ignoriramo jih pa vendarle—–

ne razumem, kaj sploh hočeš povedat.

:))) “Kupujejo tisto, kar mi, nove stvari pustijo s ceno pred blokom”

Ja madona, kakšne težave imate. Te tetke kupujejo isto mleko in kruh kot ve in ko kupijo kakšno novo cunjo, jo pred blokom pustijo s ceno na njej, da boste ja ve videle, koliko so odštele zanjo. Hahahahaha.

Kaj narediti??? Ma najboljše, da prijaviš policiji in društvu za zaščito potrošnikov pa še komu.:)))

Jebela cesta, ene imate pa res hude težave v življenju.

Bolj kot berem tvoj post, manj mi je jasno kaj siželela povedat.

Ampak stavke si pa res smešno skup nametala, sorry.

???

Ja, a ne kapiraš? Modrce pa gate s ceno pustijo zunaj, da lahko one vidijo, koliko denarja je treba odštet za to, ne pa da nosijo neke cenene znucane gate do popka, kupljene v Šparu, hehe. Pa hrano kupujejo isto kot one. Nalašč gredo v isto štacuno nakupovat. Pa še glasbo nažigajo, ko se one pojavijo na vhodu. Ma pravi teror, ti rečem.:)))

Ma da se men to dogaja, jih koj tožim. In celo v Haag bi jih spravila. ha ha ha

Se strinjam. V tožbo takoj. Bodo one vidle hudiča, komu so nastavile modrc pred prag. Pa še s ceno zraven. Sodrga….. Da o tem, da gredo v čisto isto štacuno nalašč, samo da me zajebavajo, niti ne govorim. :))

Ne take pisat, ker sem kavo na ekran pljunila, ko sem to prebrala…..

;-))))))))))))))))))))))))

namesto, da bi popljuvala sosede…

Če pa nismo kot psi in mačke….))))))))))))))))

hehe, a pol (se) nič ne obirate?

Mene ne obirajo več, je pa bilo smešno, ko sem bila stara 20 let in sem prišla domov ob 06.00 zjutraj. Takrat pa je sosed v luft skočil in rekel, da bo mami povedal, kdaj hodim domov.

Za crknit od smeha.

Meni tudi nič jasno, kaj hočeš povedati. Prevod prosim!!!!!!!!!!!!!!!!

Podnapisi???

12 sosedov

5 čudakov, ki “navidez neopazno” zasledujejo ostalih 7 (uf, kot v Lidlovi reklami) in v trgovinah nalagajo v vozičke isto.
Ko pridejo domov, 5 sosedov nabije glasno glasbo in nakupljeno z razvidnimi cenami postavijo pred vrata ostalih sedmih sosedov….
Ampak teh 7 OK sosedov so frajerji. Čisto kul in nonšalantno prestopijo nastavljene vrečke, košare ali karkoli, ter s posmehljivim pogledom ošvrknejo čudaških 5, ki kukajo skozi reže na svojih vratih. :)))))))))))

Sliši se kot v kakšni Hičkokovi psiho drami :))))

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Hehehe, in to v kakšni alternativni različici psiho drame.:)) Predlagam naslov: Nonšalantnih 7.

haha, mislm vsaj napiši kaj sploh želiš , da ti povemo…kaj vam delajo, čeprav jih ustite rpi miru, nagajajod alje…ja Slovenci so ane, torej vedo več o tebi, kot ti o sebi, torej sam čakajo, da te lahko opravljajo in ti lahko nagajajo, srečni bodo, ko te bodo videli na tleh…ja dobrodošla v Sloveniji, kjer je sosed ponavadi največji vrag! Ignor je najboljši, smej se jim, še bolj se naspiči, četudi greš le v štacuno in nikar ne dovoli, da te gane kar govorijo, mislijo, delajo, to je edina rešitev in kmalus enaveličajo in gredo na drugo žrtev!

Napiši vaš točni naslov, da pridemo pogledat “tanove stvari”.

Se pravi pridemo pogledat vas 7 strank in tanove stvari tistih 5 strank, ki

imajo gate in modrce razstavljene zunaj, v stanovanju imajo roko na

šalterju od radia in hkrati opazujejo vas 7 strank. Sem kaj spregledala?

Samo veš kaj Verona. Tale tvoj scenarij pa bi bil kar fajn ideja za kakšno reklamo (tudi Lidl recimo).
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Ja, pa prinesemo s sabo svoje modrce in gate s cenami in jih postavimo zraven modrcev in gat tistih petih, pa da vidimo, kdo ima dražjo in boljšo robo.:D

Pa večje gate in globlje košarice od modrcev. Ajde!!!

Pa kdo je nakupil več takih izdelkov kot ste jih vi – čukastih 7. S sabo prinesemo razen gat in modrcev še mleko, kruh in salamo iz Lidla. In seveda frštekerijo z zvočniki in vsem, pa ko se boste vračali iz šopinga, vam bomo zaigrali na ves glas.:)))

Pa rdeč tepih položili!

A ne bi bila bolje kar godba na pihala :))))))))

Jaaaa, pa mažoretke!

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Akdo odda stanovanje? Se takoj uselim!

: ))))))))))))))))))))))

New Report

Close