Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sosedje in faraonke

Sosedje in faraonke

Žvim v stolpnici s faraonkami. Zadnji so nam jih malo pošpricali, vendar ponovno neuspešno, saj kar nekaj sosedov špricanja ni dovolilo oz. je bil problem vstop v stanovanje – nelegalni najemniki, zanemarjena stanovanja ipd.
Tisti, ki živite s faraonkami veste kam vse se zalezejo. Mi moramo imeti vso hrano v nepredušno zaprtih posodah ali v hladilniku, saj mravljicam mraz ne odgovarja. Kruha ne smeš pustiti v vrečki, ker te beštije najdejo pot tudi čez najmanjše luknjice, zadnjič odprem fotoalbum, nerabljen, kakšne pol leta je stal na eni od zgornjih polic v dnevni – polno malih rdečih, brr.
Špricanje zaleže le, če vestno sodelujejo vsi stanovalci.
Kaj nam preostane?
Tožba zaradi nepotrebnih stroškov in stroškov oz. izgub, ki jih imamo zaradi prisotnosti faraonk?
Imate kakšen nasvet

upam da bo kdo kej odgovoril, ker tocno to zanima tudi mene! imamo enak problem, le da so pri nas izgovori sosedov, da pa oni faraonk nimajo! itak, da jih imajo, ampak so ze precej v letih, tako da jih verjetno ne opazijo;-)

Poznam vaš problem.Mi smo imeli doma se dojenčka.Faraonke so lezle v otroško posteljo,ker so zaznale vonj mleka.Mora.Delali smo tudi dezinsekcijo mislim 3-krat zaporedoma.Po moji izkušnji ne morete nič, razen to da še sami doma dodatno spricate z peno proti mravljam(kupili v dm).Mi smo se jih tako vsaj za nekaj mesecev v najhujšem obdobju rešili. Zdaj smo se preselili.S stanovanjem smo prodali tudi pohištvo, ker smo se bali, da bodo šle z nami.

Žal mislim, da se na da nič.
Imamo pri nas isti problem in sedaj ko je bolj mrzlo, so v neverjetnem številu prikukale na plano.

Tudi mi smo imeli dojenčka in faraonke – MORA!

Saj, pri nas imamo dojenčka in dvoletnika 🙁

Zato me vse še bolj jezi.

Očitno bo treba povsod našpricat Faracid in Biokil.

Glede na to, da bo pri novem popisu stanovanj potrebno navesti ali je klima v stanovanju ipd. bi bilo smiselno, da se vpišejo tudi faraonke, ker res vplivajo na kvaliteto življenje.

Po mojih izkušnjah ni druge kot Biokill. Žal. Pa redni pregledi (tudi ponoči) in pobijanje.

New Report

Close