Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu šotor

šotor

A ste kdaj sexali v šotoru, takem malem-za dva, pa da ne veš, če te morda kdo opazuje ?

Ja sem, blo je prvič.Še vedno se ga spominjam,tega mojga Iztoka.

Si malce žalostna, al se mi samo zdi?

In kaj je tukaj posebnega? Da je šotor za dva? al če te je v avtocampu kdo opazoval?

Midva redno kampirava, od šotorčka za dva pa do šotora za 6.
Na morju še bolj paše sexat,ne ovira te ne sonce ne vročina ne kamenčki…še najmanj pa takrat razmišljaš…kdo se sprehaja mimo in kaj sliši…saj vidi se bolj malo.
Sem pa tudi sama že slišala glasove naslade, med kosilom….pa smo z otročki malo glasneje govorili, pa rekli da v sosednjem šotoru “zrezke tolčejo”;)

se mi zdi da je saša 167 voyager-ka?

Samo v strahu sem bla, ker se mi je zdelo, da se vse not vidi, zdaj bo pa spet čas za šotorčke, pa me zanimajo mnenja….

ja če maš prozornega valda se vidi, samo kolkor vem takih ni v serijski proizvodnji.

tako kot je mirella rekla – se bolj sliši kot vidi. no, kaka noga kdaj ven uide če ni zaprt, tudi glava kdaj če prideš po malo zraka.

alenka1974 :)))) 😉

saška bo morala probat:)

Ah, dejte no, saj sem že, pa definitivno še bom. Alenka, če bom kdaj zagledala kako nogo, ki ven visi, pa en kos glave, ki hlasta po zraku, potem boš to ziher ti

Ko še ni bilo otrok, vedno, sedaj pa pred šotorom 😉 Ponoč se itak nič ne vidi…

Ko še ni bilo otrok, vedno, sedaj pa pred šotorom 😉 Ponoč se itak nič ne vidi…[/quote]

A ti preživljaš robinzonske počitnice, al maš tolk poguma?

Ko še ni bilo otrok, vedno, sedaj pa pred šotorom 😉 Ponoč se itak nič ne vidi…[/quote]

A ti preživljaš robinzonske počitnice, al maš tolk poguma?[/quote]

Odvisno kje sem. Če sem v kaki zaguljeni državi, kjer so te sposobni oglobit, zapret, porezat ude itd. potem se obnašam (letom) primerno. Sicer pa je ponavadi vedno tako temno, da se nič ne vidi. Je pa treba biti tiho ampak tiho je treba biti tudi, če si znotraj v šotoru. Tako, da je vedno zraven prisoten še adrenalin. Je pa fino, ko moraš obmirovat, ko gre kdo par metrov stran mimo… 😉

A ti potem dol pade, ko gre kdo mimo?

Kako se nič ne vidi?A ni najlepše takrat ko je polna luna, tista svetloba…

Saša!Kje pa ti živiš?Prepovedano je najlepše, sam še bolj paše če si ves napet da te ne bi kdo videl.

Mogoče pa res, Iztoka že dolgo nisem videla.

Seveda,v mladih norih letih.ponoči,podnevi,kadarkoli.Ja bilo je res adrenalinsko;-)

Si rada v šotorčku,na morju in s tipom?

Sklepaš po sebi?Prozornega:-))),ma neee,noooo:-))))

Bravo Saši:-))))

Ja to pa je res adrenalinsko.

…pa odsev zadnjic in stegen…:-)

Zakaj bravo, Ondi?

Zanimiva in faca se mi zdiš.Le premalo si tu gor.

Ondi, a nisi enkrat že eni to rekel?

New Report

Close