Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŠOTOR FERRINO PROXES 4

ŠOTOR FERRINO PROXES 4

http://www.iglusport.si/sotor-za-4-osebe-proxes-4

Smo 4je, kupujemo šotor za daljši čas. Ima kdo kaj izkušenj s Ferrino Proxes 4?
A je za kej
?

zdravo

mi smo imeli v ožjem izboru tudi nekaj takšnega kot vi, vendar smo na koncu kupili enega drugega (poseidon 2+2)

s tem smo ful zadovoljni. predvsem je pomembna pohodna višina: če je slabo vreme, da imaš dovolj prostora v predprostoru – tudi za višje člane družine.

pa odsvetujem integrirano dno (iz lastnih izkušenj z prejšnjim šotorom). predvsem ni tako zračen v poletnih dneh.

MI imamo FERRINOV šotor za 4 osebe, vendar že starejšega in smo izredno zadovoljni. Tudi v slabem vremenu nas ni pustil na cedilu. Skratka ne bo vam žal, kajti Ferrino je izredno dobra znamka.

lp,Kristi*

Jaz pa integrirano dno priporočam.
Seveda je odvisno, kdaj in kje šotor uporabljaš. Mi ne hodimo samo na morje, se klatimo vsepovsod, od junija do septembra, pravzaprav še najmanj v najhujši poletni vročini. Smo doživeli v predprostoru (kjer je včasih tudi kakšna hrana) že vse sorte živalskih “obiskov”, tako da smo se ravno letos odločili zamenjat stari šotor za takega z integriranim dnom.

Sem zadnjič gledala na Sun&fun, imajo neke akcije.
Sicer pa priporočam Outwell, pa preverite cene na kakšnih angleških spletnih štacunah, npr. campingworld ali worldofcamping …

New Report

Close