šotor gobi vario
Z družino nameravamo iti kampirat in ker smo sedaj štirje, je postal iglu s katerim sva kampirala s fantom, ko sva bila še sama, premajhen. Všeč nama je šotor Gobi-vario, ki ga prodajajo pri Caravanu v Lj., je pa nekoliko drag -120000. Zelo bi bila hvaležna za vsako informacijo ali se da kje tak šotor kupiti ceneje – pri nas ali v tujini in v kateri trgovini. Vnaprej hvala.
ja, Caravan je zelo, zelo drag. Pojdi pogledat še kam drugam (intersport, gigasport,…..). Pa baje je tudi v Škofji loki v indostrijski coni ena trgovina s takimi potrebščinami. Baje, da je kar ceneje. Mi smo v Caravanu kupili biwak plus in sicer v mesecu okotobru, ko je bil 15% popust in smo zanj dali 75.000 (prej 90.000). Med prvomajskimi prazniki pa smo šotor prvič postavili in glej ga zlomka. Zadrga pri vhodu je bila pokvarjena. In horuk nazaj v caravana.
vseeno pa morate priznati, da so šotori, ki jih prodaja caravan kar precej kvalitetni. Trgovina v Škofji Loki je v industrijski coni ima pa tudi svojo internet stran http://www.stik-ru.si. Fino je, ker imajo šotore postavljene kar zunaj, da dobiš lažjo predstavo. Kvaliteta je pa vseeno malo slabša. Drugače pa jih prodaja tudi trgovina Iglu (se mi zdi) nekje na Viču. Njihove šotore prodajajo tudi v Nami pri pošti.
V končni fazi pa tudi tukaj drži, mal denarja, mal muz’ke.
Tudi sama razmišljam, kako bi čimceneje prišla do kvalitetnega šotora, pa ne gre :))) sem šla ravno danes pogledat en šotor v Interšpar, je v akciji. Da dol padeš, sploh ni tak kot v reklami, pa še opozorilo ima, da je gorljiv, da se izogibaj ognju…..
verjetno bom vseeno kupila enega od dražjih in trajnejših, saj bi me tudi dopust v hotelu ali pa apartmaju krepko usekal po žepu.
Pa prijeten dopust.