Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šotor za na plažo

Šotor za na plažo

Šotor za na plažo? A se to sploh splača, tisti ki ga imate ali je vroče v tem šotorčku. Hvala za mnenja

Tegale imam že 2 leto

http://www.camp-oprema.si/index.php?main_page=product_info&cPath=22&products_id=192

Nam pomaga, ker ne glede kako se rineš v senco se vedno najde kak žarek sonca tako da tamali lepo not sedijo oziroma spijo 🙂

Kako pa jih prepričaš, da sedijo v šotoru? :))

Brezvezen nakup. Uporabila sem ga dvakrat in vse kar je bilo od tega šotora je bilo zamudno postavljanje, razstavljanje, veter ga je non stop nekaj prestavljal, otroci pa itak niso bili notri.
Mogoče to pride v poštev za tiste, ki se cmarijo na soncu od 10. do 17. ure vsak dan. Mi smo na plaži mogoče dve uri zjutraj in dve zvečer, ostalo uživamo naokrog.

Mi enako. Pa itak vem, da tamalega ne bi v tistem šotoru zadržala, ker on hoče bit ob vodi, bazenčke delat,…

Kaj kako? VZGOJA kaj pa druzga….Čiči pa čakej :)))))

Sej ne za skoz ampak sej pravim najbolj prav je prišel ko so spali na plaži, da nam ni blo treba se rint zdej z avtom kam, pa not sta sedela ko sta jedla al pa sem jih res tok prepričala, da sta mal šla iz sonca dol!

Po moje je fajn če ima zračnike pri strani, nimam pa izkušenj.

Najprej rineta na sonce, potem pa v ta šotor, da imate senco:))). Če si normalno na plaži, se pravi zjutraj do maksimalno 11-ih, pa potem popoldan tam od ene 17-ih, 18-ih dalje, ne rabiš nobenega šotora.).

Ja, če pa ob 12-ih pritrogaš komplet familijo dol, potem pa ja….

Enako. Brez zvezen nakup.
Dva krat boš postavila, potem pa se ti tega ne bo več dalo trogati gor pa dol pa sestavljati in razstavljati.

New Report

Close