šotori Quechua
Ali ima kdo izkušnje z njimi??? Sem gledal in se mi zdijo super….. Vzel bi za dve osebi…….
A se res tako hitr postvaijo/pospravijo? Ima kdo izkušnje?
Pri nas prodajajo na http://www.camp-oprema.si/ – ima kdo izkušnje z njimi, ker so kar ugodni?
Opazil sem še, da ji prodajajo nekje v MB? ima kdo tam izkušnje… Mogoče tujina? Pojma nimam…
Hvala …..
Brane
Torej … sotor postavis v petih sekundah in ga potem pospravljas pet ur … ha ha!!!
Mi ga imamo … in od zacetka je res bilo tako … za postavit, no blema, hop iz vrece, vrzes na tla in volià sotor narejen.
Pol to pospravit … druga storija!!! Smo ga enkrat toliko casa zlagali skupaj, da je moj dragi cisto popenil in ga dobesedno zbasal v prtljaznik in na silo zaprl. Ko smo prisli domov je previdno odprla vrata od prtljaznika in sotor je katapultiralo ven.
Potem smo eno sobotno popoldne doma na dvoriscu vadili pospravljanje sotora. Zdaj ga postavimo v petih sekundah in pospravimo v dveh minutah. Je treba vadit malo
Sotor je pa prakticen za v avto (mi imamo unega, ki je pospravljen v en krog), za na kolo ali pa da bi ga pes s sabo vlacil, je pa prevelik in storast. Z nasim smo zadovoljni.
Pospravljat je treba po navodilih, pa gre.
Vzemi cifro večjega, torej za tri osebe, bo za dva ravno prav. Mi smo trije in imamo takšnega za štiri. Meni se zdi super, naročila sem ga pa v Mariboru pri nekom (zgleda, da zdaj prodajajo tudi drugi, pred par leti je bil on edini ponudnik), preživela najhujši naliv v življenju v njem – in ostala suha.
Za prevažat je pa res, kot piše predhodnica – za v avto je, drugače pa ne.
Meni je tudi super. Postavi se takoj, edino kline še pol (čeprav tudi brez njih sem že), za pospravit je mal bl zaJ, ampak je na šotoru prišita ena slika z navodili, pa moraš ful gledat pa v pravo smer obrnit šotor, pa gledat kje je una rumena vrvica. Lahko traja nekaj časa, sploh na začetku, ker te skrbi, da boš kaj polomil, potem kasneje pa gre v nekaj minutkah. So pa tudi na youtube posnetki kako se postavi in pospravi.
Imam za 3 osebe, pa je za 2 lih lepo komot.
Imamo family 4.1 za 4 osebe, smo bili lani na Korziki 14 dni in smo zelo zadovoljni, kupljen tukaj: www.quechua.si
Kupljeno! Tegale sva kupila pa še prav čeden je:
http://www.camp-oprema.si/index.php?main_page=product_info&cPath=15&products_id=272
Postavila še nisva, vidim pa da so vsa navodila na youtubu…..Bo pa zanimivo….Bova probala najprej doma ja, da tudi jaz ne izgubim živcev :)))
Hvala za pohvale in priporočila….
Pa lepe praznike,
Brane
Leta nazaj smo kupili eno quechuo pri www.quechua.si. Smo super zadovoljni, sedaj pa si ogledujemo še tegale družinskega Quechua Family 4.2 XL …
Mi si tudi ogledujemo Quechua Family 4.2 XL na www.ilove2camp.si, kako ste zadovoljni, se je obnesel?