Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SOVA novi podatki o delovanju

SOVA novi podatki o delovanju

Janša je ugotovil, da ima tajna služba SOVA tajne agente.
Potrebna bo nova parlamentarna preiskava, da se ugotovi koliko časa takšno stanje že traja in da se vzpostavi red in zakonitost:)

Po tvoje je treba preiskovati samo tam kjer komunist dovoli? Vsi se neki zgražate ker se preiskuje.A nebi raje druge poti izbrali. Na primer:Glede na medijski pomp se zahteva od vlade da zaključke preiskave poda tožilstvu ta napiše tožbo in jo preda sodišču. Sodišče jo obravnava in vsi vpleteni bodo imeli enkratno priložnost da dokažejo svoj prav.Če smo pravna država bo šlo po tej poti.

A smo kakšni mački na rep stopili

Očitno ji je Janša.

Mačku na rep ali pa hobotnici na lovko.

Če naj bi to obveljalo bi moral zahtevat takojšno zaustavitev preiskave ker baje škodi nacionalnim interesom, dobremu imenu …

Janša je pacient.
Upam, da bo Dr. Bačovnikova specializirala psihiatrijo

boss
Definitivno se strinjam….vsako preiskavo o SOVI takoj ukiniti, na položaje takoj vrniti prej zaposlene v udbi, pustiti, da delajo s financami kar želijo….skratka dati jim svojo “državo” kjer naj se igrajo z mivko in lopatkami:)))))

Wild

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ha he ha ta je pa dobra za JJ. Urška ne bo diplčomirala ps. ker ga bo itak dala na čevelj prvi dan ko bo zvisel na oblasti ali pa že pre

Hehe.. Hec je pa to, da vse kaže, da JJ lovi notranje sovražnike v sovi, ki so definitivno na nasprotnem političnem polu, kot je jj sam… če apliciram na njegove hipotetične misli: v sovi obstajajo tajni agenti, tajni agent pa je lahko le ali lds ali komunist, ti pa obvladujejo sovo s svojim politicnimi mahinacijami, in so nasledniki stare dobre udbe…

Ma ja, tudi meni se je danes zdela sumljiva natakarica…

ne bodite počeni. Jj se maščuje preko sove in sovi za leto ko so ga aretirali, saj ga je zaprla udba-današnja sova. jaz sem vedel da JJ ne bo nič pametnega naredil samo stare zamere bo drkal ko bo na vladi in to s eje zgodilo, država je pa propadla na polno.

Ko prascu na gobec, zakruli. Ta o mačku se mi zdi preblaga…:)

pri takem mišlenju ni nič čudno.

lolita je verjetno kelnarca, se spozna na pijane goste.

New Report

Close