Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Sova plačevala izlete zdravilcem ?

Sova plačevala izlete zdravilcem ?

Se strinjam. V primeru dokazane krivde upam , da bodo vsaj politično kaznovani,se pravi odstranjeni iz političnega življenja.V sodbo sodišča pa ne verjamem. Preveč političnih botrov bi bilo prizadetih.

Spremstvo Štefke pri potovanjih Milana pa te nič ne moti ?

Pravijo da je napad najboljša obramba in tega se dobro držijo.

cuncelj si dobil po riti od megaboja in to kar dobre batine :). daj nam razloži kdo kdo je plačal potovanja janšove koruznice?
za franca : teško je replčicirati nekomu ki ima tako kontradiktorne izjavce, glej ni nezaupanje v sodstvo plod socializma, ravno obratno, tam je bilo vse pošđlihtano. govoriš da vnaprej ne zaupamo institucijam in da JIM KAr moramo zaupati. a dej ga srat.se pravi inšpekcija ti nezakonito nardi to pa to in ti osel jim boš kar zaupal še naprej. aja, ti bi šel verjetno zdej na sodišče in tožil inšpektorat in upal, da bo tisti sodnik ki ob dveh zjutraj hodi k inšpektorci na cuzanje kurca, zadevo dosodil tebi v prid. in to seveda v naši kurji sloveniji ki je tako majhna da jo kura preleti v dveh urah in torej vsak vsacga pozna v navedenm esmislu. a si ti naiven ali preprosto totalni idiot? sodstva nismo vnaprej diskvalificirali, to smo storili po tem ko je prišel na oblast JJ, ki je prej obljubljal ne vem kakšno pravico, ampak prvo kar je bilo je iz države naredil nepravno državo z represijo. torej najprej je nastala nepravna država in potem ji mi ne zaupamo več. vse je obratno kot si ti zamišljaš v svoji nevednosti ali zmoti. in seveda ne drži da se slovenci tožimo kar vsevprek, no tožijo se vglavnem polčitični veljaki in tidsti ki im,ajo denar npr zmago jelinčič ima na sodišču 56 primerov , JJ 23, en drug 60 itd, povprečje je pol 30 na komad , s tem da jaz pa lolita nimava nobenega . si skužil kar sem ti napisal al rabiš sliko?

Haha, si me pa dobro nasmejal. Tako slepega človeka še nisem srečal. Sicer pa ostajam pri svojem, če ni zaupanja, lahko projekt pravna država po hitrem postopku zapremo. No, za začetek je dovolj, da se odločitve sodišča vedno in povsod spoštuje in izvršuje. Seveda je rahel problem se strinjati s tem kar govorim, če verjameš v diktaturo, kjer je vladavina prava svetlobna leta daleč.

Goniš in goniš svojo o svetilniku. Govoril sem o ljudeh “kot je svetilnik” -> primerjava. Naj povem torej takole : “ljudje podobnega mišljenja kot je svetilnik”.

Hahahaha, kdo se oglaša. Moti te trska v mojem očesu, medtem ko bruna v svojem ne vidiš ?

In kaj ima to z njihovo verodostojnostjo ? Tudi tale zadevica z Drnovškom ne bo imela nobene teže, če ne bo dokazana na sodišču. Zato sem tudi na začetku teme spraševal za vaše mnenje, kaj storiti v primeru, če je vse to res ali ne. Nisem vnaprej trdil, da je Drnovšek kriv. Moti me pa tvoja (in še od koga drugega) miselnost, da bi morebitna obsodilna sodba sodišča pomenila vtikanje politike v sodstvo. Kaj pa če bi Drnovšek bil na morebitnem sojenju oproščen ? Bi še vedno dvomila v kompetenco dotičnega sodišča ?[/quote]

Zakone se mora spoštovati ne glede na to koliko ljudje svetilnikovega kova verjamejo ali ne verjamejo v sodstvo. Povsem nedoumljivo se mi zdi, da nekdo zapiše, da Vladi ni potrebno spoštovati zakonov zato, ker ljudje svetilnikovega kova itak v zakone ne verjamejo.

Niso problem obsodilne sodbe. Takih itak ni, ko govorimo o politični in gospodarski eliti (in to kljub temu, da ne poznam nobene politične ali gospodarske elite, ki bi pri kršenju zakonov, ki jih običajno sama sprejema, božala kakšne moralne mačke). Pravzaprav ni niti oprostilnih sodb. Če že pride na sodišče, običajno vse skupaj zastara. To pa so že stvari, ki budijo dvome v neodvisnost sodne veje oblasti.

JJ je sploh znan, da veliko laja in malo grize. Vse njegove afere so vedno nekam poniknile. Niti ena se ni razčistila, kljub temu, da je vedno dvignil z napovedovanje razkritij velikh svinjarij, večjih zlorab in ostalih nezakonitosti. Ne verjamem, da bo tokratna afera “Sova” dobila kakšen drugačen epilog. Ne verjamem, da JJ to kar počne počne iz kakšnih drugačnih kot egoističnih razlogov za dosego njemu pomembnih ciljev, ne pa za razjasnitev ali za uzakonitev poslov. Javnost je zrajcana. Orgazma pa ne bo.

franko , saj sam več ne veš kaj pišeš. enkrat praviš kako je ta država pravna , pa si že sam ugotovil da ni pravna, ker ne spoštuje odločb ustavnega sodišča. kdo je zdej kle slep pa nejumen?

To mi pa podtikaš. Jaz nisem rekel, da vladi ni potrebno spoštovati zakonov, temveč da me žalosti situacija, ko se to dogaja !

Ne, ni res, tega nikjer nisem trdil. Trdim, da s tvojim pristopom nikoli ne bo pravne države na naših tleh. Zato govorim o “projektu pravna država”, ker imamo to zapisano v ustavi, dejansko pa se ne dela tako kot narekuje ustava. Socializem sem privlekel na dan zgolj kot razlog za nezaupanje v institucije -> težko jim je zaupati po desetletjih diktature in brezpravja.

New Report

Close