Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sovražim ljudi

Sovražim ljudi

Sovražim ljudi. Vedno znova mi dokažejo da drugega si ne zaslužijo.

Zaničevanje je boljše. Ti pa morajo ljudje kaj zares hudega storiti, da jih začneš zaničevati. A pride do tega. Si zaslužijo zaničevanje.

Dejansko ima lahko velik razlog proti njim. No ker je človek je potem lahko tudi sovražen do sebe.

Sicer pa, iz moje strani, ko opazim, da ljudje na veliko nekaj pa ne bom dejal, kaj zagovarjajo, ščitijo , na podlagi tega, kar počnejo bi dejansko lahko verjento vsakega drugega osebno v grob pospravil, sja mi je sovražnik. Seveda je zadeva v tem, da se sploh ne zavedajo, kaj točno oni ščitijo in zagovarjajo in zato to počnejo. No ampak s tem ker to pač počnejo so sokrivec zločinov proti meni za zločine pa je lahko kazen tudi smrt.

no jst jih sovražim lih ne… jih pa ne maram… to pa ja…

zato pa se oblečem kot se oblečem da sam spizdiš al pa snameš masko.

Tudi jaz vedno bolj

Jaz tudi ne maram kaj preveč ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim ljudi, 24.01.2023 ob 17:48

Sovražim ljudi. Vedno znova mi dokažejo da drugega si ne zaslužijo.

Še eno naivno revše, ki misli, da se bo svet sukal po njegovih predstavah in željah. Koliko let imaš?

Odrasti, 24.01.2023 ob 18:52

Še eno naivno revše, ki misli, da se bo svet sukal po njegovih predstavah in željah. Koliko let imaš?

Ne, vem, da nisem središče vesolja, zato se podredim, ubogam, saj nimam izbire. Nimam dveh možnosti na voljo.

Raje se umaknem v samoto. Ni mi težko bit sama, ker tako imam največ miru s sabo in z drugimi.

Ampak, seveda ne obstaja, da človek nikoli več ne bi bil v interakciji z drugim človekom. Na žalost živimo – in moramo biti v interakcijah z drugimi ljudmi.

V knjigah, ki jih trenutno berem, ampak ne upoštevam, gre sledeče.
Sovražite druge ljudi, s sovraštvom zastrupljate sebe. Dokazano. Vas drugi zjezijo? Jeza zastruplja? Ko se jezite se zastrupljate sami, ne zastrupljajo vas drugi.
Potovanje duše sem ravnokar prebrala do konca. Našega avtorja. Razlaga podobno….. Zanimiva knjiga, opisuje tudi paranormalne pojave itd. Če koga to zanima.

A se ti zdi primerno osebo, ki je očitno na robu, kar še zmore prenesti zaradi človeške hudobije, poimenovati z revše? Naj ti opeka na glavo pade. Pa čimprej, da ti stresne ubogo betico.

Friu, 24.01.2023 ob 19:03

A se ti zdi primerno osebo, ki je očitno na robu, kar še zmore prenesti zaradi človeške hudobije, poimenovati z revše? Naj ti opeka na glavo pade. Pa čimprej, da ti stresne ubogo betico.

Za Odrasti seveda.

Dober nick si je izbrala. Naj odraste.

No, no, privoščljivci hitro sami pokasirate prav tisto kar drugim privoščite. Zatorej pssssssst.

Prebrala sem vse knjige Dispenze, ne vem, kaj še vse. To nič ne pomaga. Lahko za tisti čas, ko bereš. Realno življenje ni takšno.

O kako lepoooo. Formiral se je klub istomislečih negativcev, jokalic, večnih žrtev, ki ščitijo in bodrijo drug drugega. Pa takooooo, sovražijo vse ljudi. Uboščki.

Odrasti, 24.01.2023 ob 19:09

O kako lepoooo. Formiral se je klub istomislečih negativcev, jokalic, večnih žrtev, ki ščitijo in bodrijo drug drugega. Pa takooooo, sovražijo vse ljudi. Uboščki.

Mrš, podlasica garjava!

a ni milina ko si z svojimi pa ne rabiš pazit kaj govoriš?

ja pač eni nikol ne skontajo kako svet deluje… jebi ga… biče..

ako Bog da…

Sovražim ljudi, 24.01.2023 ob 19:08

Prebrala sem vse knjige Dispenze, ne vem, kaj še vse. To nič ne pomaga. Lahko za tisti čas, ko bereš. Realno življenje ni takšno.

Katere “vse” knjige si prebrala? Samo prebrati in nič dela, truda in vložka energije, ne bo prineslo rezultatov.

Vračaj jim. Vse, kar ti hudega storijo, jim vrni. Tebi sicer ne bo boljše, ampak malo se bodo pa tudi oni spotili. Maščevanje je sladko. Garjave podlasice je treba po gobcu vsekat, ne gre drugače.

Friu, 24.01.2023 ob 19:10

Mrš, podlasica garjava!

Hahaha. Jah, resnica je zate pač neprijetna.

a ni psihični pritisk ko moraš nonstop razmišljat kake skrite namene ma… kaj je v ozadju… zakaj te to sprašuje… zakaj te tisto…

piše za pristne prijatelje uzimajte samo svoje… drugi vam samo propast žele…

to kar si ti za drugega misliš, vedi da to isto si on zate…

obrati pažnju kaj si misliš za drugega… tako za kakega preprostega sogovornika… pa če je to dobro kar misliš… pa če so to ok lastnosti… ampak to je že pregloboko za vas..

pri vas je samo telo… ne…

😂 vi ste nekrofili…

lah tudi s truplom, ne…

Friu, 24.01.2023 ob 19:13

Vračaj jim. Vse, kar ti hudega storijo, jim vrni. Tebi sicer ne bo boljše, ampak malo se bodo pa tudi oni spotili. Maščevanje je sladko. Garjave podlasice je treba po gobcu vsekat, ne gre drugače.

Izvoli. Za nasilje lahko plačaš kazen ali pa greš sedet. Ti tega ni nihče povedal?

Zagotovo je nisi. Še jaz je nisem. Le prvo poglavje. Če bi jo, ne bi take pisala.

Eno je, da prebereš knjige, drugo je, da izvajaš načela iz knjig. Preprosto zmanjka energije, ki ti jo situacije in ljudje poberejo.

poznam tole, 24.01.2023 ob 19:19

Zagotovo je nisi. Še jaz je nisem. Le prvo poglavje. Če bi jo, ne bi take pisala.

Govorim o knjigi Postanite brezmejni.

Sovražim ljudi, 24.01.2023 ob 19:20

Eno je, da prebereš knjige, drugo je, da izvajaš načela iz knjig. Preprosto zmanjka energije, ki ti jo situacije in ljudje poberejo.

Knjiga daje napotke za meditacijo, ki je res simpl ko pasulj. Če pa tega ne  zmoreš, ja potem ti pa res ni pomoči. Jamraj še naprej.

Pa čez noč se tudi nič ne bo zgodilo.

Jaz sem rabila več kot pol leta meditacije, da sem prvič doživela, da se mi luč v notranjosti za hip prižgala… Pol letaaaaaaa, praktično vsak dan. Ne čisto vsak dan, ampak praviloma vsak dan.

New Report

Close