Sovražim ljudi
Jaz sem prebrala in poslušala Dispenzo. Bi rekla, da ni za vsakega. Dispenza je kar zahteven in rabiš imet malo predznanja. Zase lahko rečem, da se mi je življenje obrnilo na 100% na boljše.
Povej mi, kaj te muči in kaj bi rada rešila? Včasih rabiš samo eno informacijo, ki je zate ključna. Ti bi rada pomagala.
Tipično. Depresivcem ponudiš rešitev, pomoč za njihov problem in izginejo kot kafre. Ne pokažeš sočutja do njihovega jamranja pa te zmerjajo. Energije za spremembe nimajo, jo pa imajo za izvoz za iskanje problemov. Direkt talenti so.
To je dokaz, da depresivci dejansko NE želijo rešitev, ker so pač odvisni od jamranja. Želijo pa vse potegnit za sabo dol. To pa ja.
Odrasti, 24.01.2023 ob 19:17
Friu, 24.01.2023 ob 19:13
Sovražim ljudi, 24.01.2023 ob 19:08
Prebrala sem vse knjige Dispenze, ne vem, kaj še vse. To nič ne pomaga. Lahko za tisti čas, ko bereš. Realno življenje ni takšno.
Vračaj jim. Vse, kar ti hudega storijo, jim vrni. Tebi sicer ne bo boljše, ampak malo se bodo pa tudi oni spotili. Maščevanje je sladko. Garjave podlasice je treba po gobcu vsekat, ne gre drugače.
Izvoli. Za nasilje lahko plačaš kazen ali pa greš sedet. Ti tega ni nihče povedal?
Se prepoznaš kot garjavo podlasico, ki jo je treba vsekat po gobcu. Lepo. Priden, priden! Na kostko.
Friu, 24.01.2023 ob 20:50
Se prepoznaš kot garjavo podlasico, ki jo je treba vsekat po gobcu. Lepo. Priden, priden! Na kostko.
Bla bla…ne prdaj neumnosti. Vsekaj raje ti samo sebe, izgleda ti bolj rabiš kot jaz. Ti bo dobro delo. Pa na ignorček greš, nimam časa zabijat za luzerje.
Jaz sem najraje sama. Itak da mprem met stik z ljudmi v sluzbi NA ZALOST
Ampak ko le lahko sem rada sama
Ko je moj delovnik koncan ne zelim vec stika z ljudmi
Ljudje so pravi hinavci, ni jim za zaupat, ceprav se ti dobrega delajo v obraz pol ko nisi zraven te ze lepo sinfajo
Sem mela tud kolegico ki sem ji bila KAO najboljsa prijateljica imela pa je se eno najboljso prijateljico (z katero sem se jaz videla samo par krat) no in 1x smo bile na kavi pol ko je pa ona sla pa jo je ta kolegica zacela takoj sinfat… potem ves kaj oni 2 delata ko mene ni
Nimam vec kolegic mam samo znanke ker te sinfarije, fousija… to je od vrteca pa dokler ne grejo v penzijo… in dokler ne umrejo prwprosto se mi ne da
Moski itak iscejo sam fuk tud z njimi se mi ne da ubadat
NESRECNA sme v druzbi ljudi ko sem sama sem SRECNA
Marsi kdaj sem koga rabla pa teh “dobrih prijateljev” ni bilo od nikoder ceprav jaz pa sem delala njim usluge, sem jim pomagala, poslusala
Raje sem v naravi, opazujem in fotografiram zivali in naravo -to me osrecuje… pol pa spet gre nekdo mimo pa se totalni neznanci brigajo zate “lej ona neke snema, ona neke slika”
Mam tudi sorodnike ki so pravi strup
Sovrazim ljudi ker iskrenih ni lahko najti… mislim da iskreni in posteni ljudi se kr lepo skrivajo v samoti kr majo pun kufer ljudi zato kr jih je vecina sam izkoriscevalcev, sam fousija jih je, sam sinfali bi, neposteni so itd…