sowing his wild oats
Stara sem 24 on 25 let skupaj sva že 2 leti jst sem mu druga punca in sedaj pravi, da hoče prekonit vse skupaj, ker se še ni dovolj “zjagal” s prvo je samo enkrat seksal in pravi, da je tudi malo ljubosumen na mojo preteklosti, ki pa je bila precej pestra (milo receno) ampak da mi ne zameri, ker pač nisem nič narobe naredila…ampak kljub temu hoče prekinit, ker noče kasneje ko bo enkrat v zakonu obžalovati, da ni vec probal in spravil to iz svojega sistema ven.
Je pa zelo vredu fant definitivno a keeper samo pač to ga muči pravi, da ima filing kot da zamuja in rabi se 2 do 3 leta zabave in izkušenj z drugimi ženskami…pa še malo je ljubosumen…
Ima kdo podobne izkušnje? Se da mogoče kaj narediti in stvar rešiti?
Na tvojem mestu bi sem mu zahvalil za iskrenost in mu dal prosto pot.
Medtem pa bi sam poiskal novo osebo, s katero mislim skupaj nadaljevati življenjsko pot.
da je tudi malo ljubosumen na mojo preteklosti, ki pa je bila precej pestra (milo receno)
Obstaja tudi možnost, kljub temu da je rekel da ni temu tako (je verjetno razmišljal o tem, če je imel potrebo, da se o tem razjasni), da ima težave se sprijaznit s tvojo preteklostjo in (zavedno ali nezavedno) ne vidi tebe kot osebo, s katero bi si ustvaril družino in si tebe predstavljal kot mati njegovih otrok.
Skratka, dva sta se našla na nepravem kraju ob nepravem času.
Kaj imaš tu za reševat? Če noče, noče. Človeka prepričevat naj bo s teboj, če noče, je pa res mimo. Verjamem ti, da njegova izpoved prizadane in da se želiš izognit bolečini, ampak saj bo minilo. Čim prej tem bolje. Najslabše je, ko imaš z nekom, ki ne želi biti s teboj, še otroka, ali pa kakšno nepremičnino. Če nimaš še nič od tega, si lahko še vesela, da je bil tako iskren s teboj. Spoštuj to.
Citiram iz enega drugega foruma (ista situacija kot pri vama):
“he has the right to figure it out just like you did in the past”
Forum je zaprt za komentiranje.