Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Soy Luna kotalke in ostalo, neštetič

Soy Luna kotalke in ostalo, neštetič

Tamala mi govori že pol leta, da bi imela kotalke Soy Luna, jaz pa za eno muho ne mislim dati 100 EUR (oziroma nekaj manj), ker vem kaj bo – zanimivo bo ravno en teden, pa da se bo postavila pred sošolkami, potem pa konec.

Sem ji rekla, da ji z veseljem kupim kotalke, na katerih ne piše Soy Luna in so mogoče tudi bolj kakovostne, pa je rekla, da ne, da hoče imet te roza; tudi v kotalkarski tečaj ne bi šla, ona bi jih pač imela in… kot sem rekla, po enem tednu pa v kot sobe.

Mamice, dajte mi povedat, a vaše hčerke so tudi še tako nore na to Luno ali imajo že kaj drugega na sporedu zdaj? Naši bi rada našla nekaj drugega, ne pa da mi gleda v kozmetično torbico in pravi, da bi se rada našminkala kot se Luna (stara je 10 let), prav res moram enkrat pogledat to serijo ali kaj je, da so punce tam namazane in imajo šminko pa visoke petke??

A mislite da naj vztrajam pri svojem, da ji pač teh kotalk ne kupim ali ji jih kupim – magari rabljene, sem videla na Bolhi da se jih nenormalno veliko prodaja.

Hvala za nasvete..

Imaš prav. Moja je tudi težila zanje, pa sem videla na parkingu eno punco z atijem, ki se je kotalkala ravno s temi kotalkami. Ko sem se spustila z atijem v debato o kvaliteti, le teh, sem bila vesela, da mi je povedal, kako so te kotalke nekvalitetne. Žal mu je bilo, da jih je svoji punci kupil. Vse druge bi bile boljše.

Imate froce, pa sploh ne veste, s kakim sranjem se programirajo po TV in internetu…
Ja čestitam, kandidati za nagrado za starše leta.

Če program nima opozorila “z vodstvom staršev ali skrbnikov”, še ne pomeni, da je dober za vaše sončke.
Hvala Pro Plus, da ste prinesli to in zdaj še turško sranje tudi v Slovenistan, da ne zaostajamo v idiokraciji.

Prepovej ji gledati to s*anje.
To ni dobro za tvojega otroka.

Prepovej ji gledati to s*anje.
To ni dobro za tvojega otroka.
[/quote]
V realnosti težko to dosežeš, saj gre za vrstniški pritisk in občutek izločenosti…sploh če je otrok bolj “ofca” sorte.

To, kakšne ženske bodo postale naše hčerke, je najbolj odvisno od zgleda, ki ga daje mama – če ti ne pretiravaš z ličenjem, afnanjem, buljenjem v telefon in zapravljanjem za bedarije, je malo verjetno, da bo to počela tvoja hči oz. je zelo verjetno, da bo to počela samo nekaj časa.

“Nekaj časa” je pa to obdobje, ko jim moramo pustiti, da so malo tudi pod vplivov trapastih najstniških trendov. A mi pa nismo bili? Še vseeno pa postaviš meje – če že hoče kotalke, naj jih dobi za rojstni dan ali pa ji daj samo del, ostano naj primakne sama, če ima kaj žepnine ali če kaj dobi od starih staršev. Kotalke so drugače res slabe kvalitete, če se je da prepričati, vzemite raje tiste v Decathlonu. Drugič – zakaj mora na tečaj, nimate nobenega asfalta v bližini doma, kjer bi se lahko naučila? Pri nas punce cele popoldneve kotalkajo po ulici.

Pri petkah in ličilih pa pač potegneš za črto. Si premlada, odpade.

Odlično povedano!
https://www.youtube.com/watch?v=BlvT1hCe2f8

Bodi vzor svoji deklici
https://www.youtube.com/watch?v=OrTRj4U1xXE

kotalke

New Report

Close