Najdi forum

sp

kje si

leta letijo - iščem stevardeso.....

V kurji riti ;)……. :))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hiiihihihiiiii…………a misliš, da ne najde izhoda…hheeeheehehh

z ritami se pa ni za špilati…hehehhe

čuj miši, to si pa dans kar moja……kej če bi midva na en kofi…tak dolgi…..

Hehehe… A te je inspirirala včerajšnja zgodbica od SonceK-a? 😉 Ne, ne… Kvečjemu kapučino. Pa še za to sem predaleč :)))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

zakaj predaleč?????

No, za kavico preko pol Slovenije… Ne, ne… 😉

aja…a to je predaleč????smrk..miši no………..hihihi saj ko greš rito namočit greš pa še iz Slovenije…hihiiihi

cmoke

daj no miši…..mogoče bi blo pa fajn…

Tu!Eno kuro izraelsko skubem!
😉

hehehhehe….a ni že obrita????

ti ej……..a so te res pupe včeri zmatrale???

Helči faka ku zmešana!!!!Ti rečem!
Bomba!Stroj!
;-)))))

uffffffffffffffffffff….a ona je bila…hehhehe

ne verjamem..polej jest je pacem že ulalalalalalal…pa mi še zdaj ni zaupala telefončka…hihiihihihihi

samo ne vem kaj si s tem milsil…da faka al da je zmešana…heeee

ti frend……a bi mene drugič s sabo vzel….saj veš celo život se ućimo, da potem nori umremo…..

pr men..no u men..no na men..no tam..ja kje je le..bemti na sihtu..le kje…razo..pa ti ves kje si dragi..in kaj te caka popoldne ???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hehehh a popoldne????

brrrrrrrrrrrrrrrrrrr…valjda vem………ARESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Prid na MSN,kamero priklopi…pa bo!
;-))))

New Report

Close