Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sp….

Sp….

Tak. Pa me ne ganeš prav nič več, če mi rečeš, da imaš pršut in kako ga grickaš itd. Da veš! 😉

Sem dobila svojo lastno celo kračo s takim lepim odtiskom – Kras. Mmmmmm…. Poleg pa stojalce in nož. Ne vprašaj, kaj že cel dan počnem, hehehe… 😛

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa kakšen Kras…Miši…

Moraš prit na pristno domačo pršuto:))))))))))))))

Uf….kolk časa te že vabim dol……….:)))))

The best in life is free

Če slučajno jaz napišem,da imam pršut….pol je to itak že zgodovina…preden uspem zadnjo črko sem napisat!
A si imela RD slučajno?

Jest bi tvojo domačo lastno pršuto pohamsal…..
;-))))

HOLESTEROL; MAŠČOBE; SOL; BALASTNE SNOVI, E-ji, DIM….brrrrrrrr

Mishika PACKA :))))))))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

A zato si bulu u ret od moje sodelavke,kr je podobna bakalaju!
😉

Vedno :)))))))))) Hvala, hvala, se trudim ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

No, malo je še nekaj na krači obviselo… Ampak mi dobro kaže – v roku 14 dni, bom po moje samo še kost glodala :))))).

Stelči, da se ne zlažem ali kaj preveč obljubim… Naslednjo pomlad se oglasim kaj v vaših krajih – za prej pa res bogo kaže.

Ampak ta kraški pa je reeeeees dober. Mmmmmmm…. :))))))))))))

Žvau!
😉

New Report

Close