Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sp…meni se

Sp…meni se

pa en mal rola..bi se midva zarolala skupaj;))!!??

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Žabi moj …ne zameri!Ne morem!
Pravkar sem prišel dol s strehe,ker mi je vihar odkril en konec!
Zdaj nabiram energijo z vami,da se spopadem z nočjo.Veter piha 120 na uro že!
Podrlo mi je marelico!To je norišnica!
Sploh čudno,da je še štrom…
Ajme,težka bo ta noč….
sem jamrla…pa saj zato smo tu!
RTM!

Potem pa izkljuci carunalnik..tako je bilo vceraj pri nas vso noc.In ob tebi sem…kot vedno…okej..grem pa se jaz pocasi ninat…mirno nocko ti zelim, ce pa se kaj zgodi..pa ves kje sem! papa

p.s. Ko so taki dnevi, noci..se zahvaljujem ne vem komu…da nisem na morju..ker spomini na lansko leto privrejo na plan…hudo je..vem..zelo hudo…drzim pesti, da ne bo kaj hujsega.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Hvala!Res te imam rad!Pa naj to kdo razlaga kot hoče!
Spet tolče po strehi….moram ven..

… sodne dneve povsod te dni?

Pr nas pa nič dežka danes še ni blo, pa včerej tudi le malo (baje – moje oči niso videle)…. pa še vse pokonci stoji…..

hm, hm…. se že Bogec jezi na poredne!!! ;))))

cmoka

Potrebne?
😉

Poredne potrebne!

Polej bi pri tebi vse stovklo..hahaha

ne ne…. zato pa pr nas sončece sije…. haha…. šliki šlaki….

ker je Helčka pridna, neč potrebna!

Pri meni pa zvezdice svetijo..pa sam mir daj..te bom tko..cak..a nisi nekaj bubana..le kdo te strafa,,,hihihi

sama se štrafam,
ker premalo papam,
nočem debela bit,
hočem suhejšo rit!

pole se pa preveč napokam,
da po šivih pokam,
pa me vse bubat začne,
pa vse še slabš kt prej je,
vročinca daje me….

ampak jutri, morček ohladi me!

A danes ponudba še velja?Danes pa mene meče do fulla…….in še ene pol ure naprej!
😉

New Report

Close