Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sp-naftni trgovec

Sp-naftni trgovec

Vse moje prijatelje,sovražnike in tiste,ki me berejo obveščam, da je moja najnovejša dejavnost tudi vohanje nafte(če pač peč na nafto dela…drugače pa itak smrdim po dimu od peči na drva,ki tist cajt zanesljivo ne dela).
Če oba ta vonja ne prideta do izraza(kar je praktično nemogoče!) pa imam prešerni vonj po kraljici sadja……;-))) hik!
:-))))

aha.
pijan si?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ja…od hlapov!
😉

hehe, to počno pubertetniki…
da se drogirajo od hlapov :-)))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a ti misliš,da sem jaz presegel nivo pubertetnika!!???
;.-)

Hihi……Sp….od hlapov potem lahko haluciniraš….pa vidiš stvari ,ki jih ni…..In bog ne daj….da je zdajle tvoj pogled uperjen v kakšno dobro bejbo….z vročo ritko….pa stegneš roke….in puf….tam niiiiiičččččč….)))

lp

Jaz brez hlapov zdej….stegnem tačke….in pobožam eno zelo fejst,lepo ritko!
🙂

A je luštna……pa trda?:)))

Pravšnja je!
:-)))

Hihi….Sp….a ti tud ne morš spat?:)) Mora bit pa res dobra?…..)))

hihi…sm se spomnla zdajle enega…..

Kaj tam v grmu poskakuje….bedanc pehto na******,jo poišče in nabriše…in na ritko ji napiše….Bodi dobra z menoj….jaz sem bil edini tvoj!:)))

Ja odlična je!!!!

¨Hecat z mojimi najvišjimi svetinjami!!!

hehe……..ampak zdajle se pa res smejim…..))
Sory…..oblubm….nč več…..pa jst obljubo držim……!))))

hm… a si že presegel al se še matraš?

Se nič ne matram…pravzaprav se trudim,da ga ne bi!
🙂

star ljudje so govorili, da znaš stvari bolj cenit, če se zanje mal pomatraš:-))
menda to, kar ti samo v naročje pade, ni tko fajn:-)
??

New Report

Close