Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP!!! OCENJUJ!!!

SP!!! OCENJUJ!!!

Pa mojga ziher doma pustim, kaj praviš?

Kam pa? v LA?
😉

Kaj bo pa ženka rekla, če ti slikco pošljem?:)))

Čisto vseeno mi je!Pa še njega pripelji….bo nama pijačo nosu!
😉

he, he, he…………..se strinjam…..ti tudi…………vprašanje če bo on za to…

Ko me ne bi poznala,bi bil verjetno res špetir,tako pa……..sploh pa pri nas vsak svojo pošto odpira.
Cmoka na bušija zlato!

Pol pa sama pridi…nama bo pa Martina stregla….boš vsaj mojo sonudistko spoznala…;-))

eh………….kolk lepo……………..zlato……….

Ti si pa moj bombonček!!!

Kdo je pa Martina?

Martina je moja najljubša trgovka,kelnarica in skupaj se sončiva pri Soči….no,sva se,ko še nisem bil v službi.

Najlepše so kelnarce…..la, la, la………..a da mi bi meni konkurenco delala???:)))))))))

Njo poznam do kože natanko…predvsem do kože…;-)))))
tebe pa samo oblečeno!In zakaj konkurenca?Vse ste tako lepe….vse….nekatere na videz…druge duševno!

Kot povsod,se pa tudi tu najdejo izjeme…:-(

Izjeme? Kaj si mislil?

Predvsem v slabo…..s tem seveda nisem mislil nate,zlato moje!
🙂

Hm……..a si mislil mogoče na to, da te lahko nekdo tudi duševno “zjebe” al kako??

Nekako tako!Saj na telesno lepoto pač nihče ne more vplivat….in človek tega taki osebi,ki ni ravno perfect tega tudi ne more zamerit….če pa taka(ali pa ne nujno taka!) oseba ustreli kako tako….te pa lahko res duševno tri klaftre v zemljo zabije!
Lastne izkušnje,žal……..:-(

Hja………in je res žalostno…….in take osebe res obstajajo in res full prizadene………..verjamem….

Sicer pa……..dr. Stelči pravi, da je SP extra super in fajn in ima lep dizajn:)))

Jaz bom pa kmal začel pisat,da sem se vate zaljubu!
Mater me tvoje oči matrajo!
Aha,sem se spomnil,da imaš podoben obraz,kot tista novinarka iz TV Koper…oštja,se ne morem spomnit imena!?

Pa kaj imaš z mojimi očkami? Sej niso nič posebnega…….

LEPE SO!In pika!!!!
Rajcajo!Poželjivo gledajo!Vlivajo upanje v kaj več!
Fak,zdej me bo pa še sram ratalo….

Pa tudi če te je……….sej te itak ne vidim…………:)))))))))))) Jaz sem pa tako al tako že ves čas rdeča……………(oblekco mislim:))))))

Jaz sem pa takoj po službi cunje s sebe pometal,ker res ne trpim bit oblečen….sam barva je pa že obledela..:-(((

Sej tudi jaz ko pridem domov cunje s sebe pomečem……pa se malo v postelco uležem……..(zdej si še lahko privoščim)….v postelci pa….ne trpim oblekc….neč!!

Bi blo fejst na tvojih joškicah golih počivat in poslušat bušija!
🙂

New Report

Close