Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP, RAZO POMAGAJTA NIKITA ME POSILJUJE

SP, RAZO POMAGAJTA NIKITA ME POSILJUJE

Sem se žrtvoval zanj že pri Nikitki…a se moram zdej še enkrat v enem večeru!!????
😉

temu se zdej rece greva se zrtvovat..svasta..;)..no pa se pejva..noc je prava..glih za naju..;))..ej a vidis kolk je ura in jaz se kle strasim..bemo kva mi je..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ubrisana si!saj to itak že vsi vedo!
😉

hahah..ej zdele sem se pa tko iz srca nasmejala..ma ej..bucko si..no..ko bi to bral kle pr men..jao..jao..bi rekel..komu ti to..ejjjjj..ona pa ne..ma kaki..ni sans..ona pa ni taka;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Evo, Niki – uradno te sprejemamo v štajerski klub. Izpit iz jezika si že nardila 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Since – ne jamraj… Drži in potrpi… 😉 :)))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close