Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SP…takoj sem..bemti!

SP…takoj sem..bemti!

A moram se tebi popat eno foko..mrzle vode…si tu..pa samo spijoniras..aaaaa…saj ves sem huje ko FBI-aj…vse vidim..vse slisim…daj no..ne pusti se tko prosit..opa..pa je šel;))! Verjetno solatko zalivat..in korenceka ruvat…Dobro jutro..pa ti vseeno zelim tko..pa ceprav si lump;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

U pismo rosno, si me spomnila zdejle SončeK, da moram tudi jaz iti naflancat endivijo, zdej, ku je taku mokru ……… hvala ti! Čauči vsem!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ŠE SPIM!Pusti me!
😉

Šibaj..pa dobre luknje naredi..globoke;))! In polej dobro notr utakn..haha..ma solatko..aneda…ma me mece..spet..in spet…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

JAJAJAJAJAJAJAJ..LAŽEŠ…TE ŽE IMAM…HIHIHIHIHIHIIH

New Report

Close