Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spal sem s hčerko nove partnerke

Spal sem s hčerko nove partnerke

Z novo partnerko sva se spoznala leto in dva meseca nazaj, nisem dosti hodil k njej domov, veliko je bila ona pri meni. Pred pol leta me je pripeljala domov in mi predstavila svojo hči, dvajset je stara… Nekaj dni nazaj me je poprosila, če bi lahko šel nahraniti njenega psa domov, ker bo službeno odsotna, hčere pa bi naj tudi bila pri prijateljih, tako da sem seveda z veseljem priskočil na pomoč. Pridem večer v njeno hišo in opazim luč v hiši, čudno se mi zdi odprem vrata in doma je bila njena hči. Nisi pri prijateljih, sem jo vprašal? Ne, razočarali so me, mislim da to ne bo več moja družba mi je odgovorila s solzami v očeh. Šla je do hladilnika in prinesla steklenico vina, pridi pij z menoj, trenutno potrebujem nekoga ob sebi, ker sem žalostna… Popila sva steklenico vina in še polovico druge in takrat se je zgodilo, njena roka je kar naenkrat pristala na mojem mednožju. Dala sva se dol, tako vroče noči ne pomnim v svojem življenju, na koncu mi je rekla, da je hotela preizkusiti, kakšne užitke bo doživljala njena mati. Prvi teden po spolnem odnosu s hčerko od partnerke je vse potekalo normalno, sedaj mi pa ven tolče slaba vest, partnerke ne morem pogledati v oči, še manj ji to povedati, ker vem da bi jo to popolnoma zlomilo, da sva z njeno lastno hčerjo izdala njeno zaupanje… Kaj mi svetujete, naj ji povem, ali to skrivnost zaklenem za vse večne čase?

enim vročina še vedno seka v glavo….

Sprašuješ, kaj naj narediš?
Nehaj si izmišljevat zgodbice in sanjarit.

Daj mi telefonsko od tvoje partnerke, jo bom jaz poklicala in ji povedala, to kar si ti nam napisal.

Potem si se pa zbudil, z roko v posrani kahli. :)))

ker hčera deluje zelo proaktivna .. naj organizira skupno orgijo ☺

…boš vsaj takoj dobil vrata.

Tukaj nimaš več prihodnosti.Pri nobeni.

Boš moral naprej.Drugič pa raje uporabi zgornjo glavo.In pamet v njej.Upam, da si se kaj naučil.Vsaj to.

Zdj si ga ze itak najebal, ker bo tuki prebrala kaj se je zgodilo 🙂 LOL

Mamica te hčere že ve, da si seksal s njeno hčerko in nima nič proti, sedaj je samo vprašanje časa kdaj bo padel predlog o trojčku, obeta se ti nepozaben sex 🙂

Če si vsaj malo pameten in imaš kaj slabe vesti, se čimprej poberi iz te kolobocije …

Tale MON je ena khurba. Pol ženskega kolektiva je danes po malici, na hitro postalo nekam tečno in slabe volje.

Vsaka dobra mama si je v dobro svojega otroka takoj pripravljena marsikaj odtrgati od ust. Zakaj to ne bi veljalo še za kakšen drug organ?

Zdaj si nasankal… za trojčka si pečen.

Če je tole res, potem velja: hči do svoje matere goji negativna čustva. V tem odnosu spoštovanja zagotovo ni, so pa zamere ter še kaj drugega (hujšega) tudi. Vi ste se samo znašli vmes in bili dovolj trapasti ter neumni, da tega niste dojeli.

Z vami ta hči ni bila kljub temu, da ste vi njen očim, ampak ravno zato, ker ste njen očim. Hči ni izdala zaupanja svoje matere, kot ste se izrazili, saj v njunem odnosu zaupanja že zdavnaj ni več.
Vprašajte se, kaj je počela vaša partnerka, da je odnos mati-hči padel tako globoko. Vprašajte se tudi, zakaj ste vi z nekom v ekskluzivnem parterstvu, če vas premami vsaka, ki se ji to zahoče in vam nameni 5 min časa.

To pa ni ok

Jah nič… prepričaj ju, da je odpuščati božansko…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Stari to sta ti smestili. Mlada je dobila, stara pa ve, da nisi primeren partner.

Padel si v zanko…

V bistvu sta kar prava dva skupan. On s svojimi plitvimi čustvi in ona, ki ni zaupanja vredna.

New Report

Close