Naslovnica Forum Starševski čvek Spala sem z sinom od prijateljice

Spala sem z sinom od prijateljice

Ne vem kako naj začnem. Imam 40 plus, imam prijateljico mojih let. Zaljubljena sem v njenega sina. Lih končuje študij. Prek kratkem sem bila pri njih na zabavi in neki trenutek sva se v kuhinji poljubila. Bila sva sama. Priprava hrane in pijače.
Cev večer sva se spogledovala dokler nisva za trenutek izkoristila priložnost in se izmuznila iz zabave za cca 20 min. Našla primeren prostor in se strastno ljubila. Potem sva na zabavo prišla v razmiku 10 min.
Kako prijateljici povedat sem zaljubljena v njenega sina. Zdej se zvečer na skrivaj dobiva in se strastno ljubiva. Sem ločena, živim z najstnisko hčerko. Hčerka sumi, da imam moškega. Ampak ne pravim. Vem da to ne bo trajalo dolgo ampak zdej uživam. Prijateljica mi ves čas govori, naj si najdem moskega, ampak jaz ljubim njenega sina. Kako ji povedat ali sem najboljše tiho. Ne bi jo rada izgubila, ker mi je res top.

Glih en tak primer je pri moji frendici. Njena sošolka in ta bolš prjatlca je pri 40-ih zabluzila z njenim 20-let starim sinom. Moja frendica je skor dušo spustila, ko se ju je trudila spravit narazen. Ampak še danes, po 20-ih letih sta skupaj, imata skupen interesni hobi, s katerim odlično služita. On je zdaj 40, ona 60. Dobro funkcionirata in nič jima ne manjka. Mati se je pa tudi sprijaznila, čeprav s to sošolko glih ne prijateljujeta več.
Avtorica, tiho bodi in počakaj, kam se bo zadeva zasukala. Mogoče vaju bo minilo in je itak boljše, če nihče nič ne ve.
Lahko bosta pa ostala skupaj in prihrani moči za borbo proti razkurjeni materi 🙂

Sam sem imel več starejših žensk, mamic, govorimo o plus 20 let. In klapali smo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in še vedno sodelujemo. Vsak je vedel zakaj se dobivamo, kaj želimo in kje je meja. Avtorica uživaj in se ne obremenjuj, spet boš postala mlada.

Bodi tiho dokler se da,in uživaj!

Kako bi bilo tebi, če bi en prjatu fotra tvoje hčerkice natepavu tvojo hčerkico na hardkor? Če ti je to kul, moralno nesporno, si prfuknjena…

Slaba dvojka za tale domišljijski spis…

S sinom …

Prijateljici svetuj naj si ogleda film Adore. Morda ji bo kliknilo.

Kaj je pa to takšnega? A ko tipi pripeljejo domov babe, ki bi jim po letih lahko bile hčere, je ok, če pa ženska pripelje moškega, ki je po letih lahko sin, pa to ni ok?
Ne bit tolk zategnjeni sploh ti avtorica ne. Če vama je obema kul, furajta dalje. Odrasla sta pa tako oba, tako da ni panike.
Ženske se vedno nekaj žrete, če imate mlajšega moškega: joj, kaj bojo pa drugi rekli?!
Tipi se s tem nikoli ne obremenjujejo, tako da se tudi ve ne rabte.

Kolega je imel obdobje ko je podiral kar je prišlo naproti. In drugi kolega ga je takrat klical “jebač godine”, nevedoč da je tudi njegova mama padla. 🙂

Hello Mrs. Robinson…

Gross, vprašaj se, ali bi raje izgubila prijateljico ali njega? Čeprav boš v primeru, da izbereš njega, verjetno izgubila oba.

Ti teta, tebi je pa v vseh zgodbah kdo top. A havbice pa nimaš?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Probaj še njegovega očeta, da boš vedela kam poba spada ☺

študent s tako starko šel fukat?


Glupača fuknjena v tikvaro si ti, ker verjameš v to zgodbo.
[/quote]

Potem si lahk tud ti, ker vrjameš da vrjamm 😉
Lej, ta forum NIKOL ne jemljem za resnga. Vem da vsak lahk naklada kar hoče. ZMER pa odgovorim na temo tko kot je napisana, pa al je tema lažna al ne, al tist naklada al ne, njegova stvar.

40 letnica seksa z 20 letnikom: UŽIVAJ

40 letnik seksa z 20 letnico: NIZKOTNI IZKORIŠČLEVALSKI POSILJEVALEC BREZ

20 letnik bi mogu čvrste 20 letne češplje dribljat

Lahko vprašam zakaj? Oba sta dovolj stara za to, sta se zavestno podala v to in v tem uživata, kaj je tu narobe?

Lahko vprašam zakaj? Oba sta dovolj stara za to, sta se zavestno podala v to in v tem uživata, kaj je tu narobe?
[/quote]

Zato ker ne sodi, ni moralno da ravno sin in kolegica. Zato.
To ni uzivanje, to je izprijenost. Zal.

Ze skoraj 4 leta sem v razmerju z zensko, ki je starejsa 20 let od mene. Jaz 30, ona 50. Moja mama je 5 let starejša od partnerke. Se vsi razumemo.😀

Škoda, da ni več odgovorov na ta domišljiski spis. Včasih so se avtorji/ce malo bolj potrudili, da je zadeva zgledala dokaj resnična. Zdaj pa en in isti avtor pod različnimi nicki kao odgovarja, kako je fino biti s starejšmi ženskami oz. skoraj svojimi mamami.

Resnica pa je taka – večina tipov v srednji šoli nas je fantazirala o učiteljicah, ki so bile stare tam okoli 25, morda 30. Enako naše sošolke o profesorjih do 40. Ampak ko gre enkrat tip čez 20 in starejši ko postaja – so mu všeč mlajše.

Enim so vam res porniči skurili možgane…

Sedaj ko prihaja drugi val, si spizdila iz lijepe vaše?
[/quote]

Sm še v lijepoj “našoj” 😛
Kaj te mot, a k se oglašam tuki gor?
Mi je že zdej hudo, ker se bom po več kot mescu dni drug tedn morala vrnt v Slo :(( ampak se tolažm, da bo to sam za cca tedn dni al pa še manj, potem pa spet nazaj v lijepo “našo” 😀 no ja, sej zdej je tud Hr moja država 😛

Sedaj ko prihaja drugi val, si spizdila iz lijepe vaše?
[/quote]

Pa še to: je.be mi se za korono. Zakaj bi spizdila? Ker na TV pa radiu pravjo kolk je okuženih? A ne, s temi s katermi se družmo, ni noben okužen, no ja, vsaj nobenih simptomov nima noben. Tud noben nobenga ne pozna. In ker nikjer ni nobenga bolanga, naj bi jst bežala iz Hr? Jok brate, odpade.
Tud če bj Slo zaprla mejo, bi svoje državljane sprejela not. Če bi hotla spet na Hr, noben problem, ker je moj tud Hr državljan. Tko da lej, nobene panike ni 😉

v Ena garjava ☺
[/quote]

Lahk bi si tud ti boječe bitje ustvarlo kakšn svoj staln nick pa potem debatiralo. Prpa kaj? 😀


Tudi ženskam so všeč mlajši. 😅