Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spalna vreča za dojenčke

Spalna vreča za dojenčke

Mene pa zanima, kakšne spalne vreče ste uporabljale za svoje otroke, ki so si ponoči zbrcali kovter dol. Z rokavi ali brez?
Mi lahko kaj svetujete? Hvala v naprej

spalno vrečo,ki jo dobiš v vsaki otr.trgovini,je kot kovter samo da je zašita skupaj in spredaj ima zadrgo.

Z rokavi seveda!

A roke so potem noter?

Z rokavi!

Aha, hvala vama.

Seveda so noter,čene je otroku mraz ponoči in ne spi,moji vsi trije so jo imeli.

za malega brez rokavov:
http://www.mojalbum.com/5ramb/otroska-oblacila-2-in-vec/spalna-vreca-3-dojencek/19068310

kasneje ko se zelo premetava pa z rokavi.

Moj skoz z rokavi od malega!

Brez rokavov, s tem da mu pozimi čez bodi z dolgimi rokavi dam še bombažno pižamo (spodnji in zgornji del). Moja izkušnja je ravno obratna kot od “kkk ii” – ko je bil še bolj miren dojenček z rokavi, čim se je začel bolj gibat pa brez rokavov, ker drugače je bil siten, ker ga je vse vezalo. pri nas brez te vreče ne bi šlo, ker se skoz premetava ponoči, imamo pa letno in zimsko varianto.

LP

Kje ste kupili z rokavi? Cena?

jaz vam jo prodam, nikoli uporabljeno

Takšno kupila v Ikei za 15€.

Kakšna velikost pa je? In ali ima rokave?

Velikost 2. Cca do 2 leta starosti. Ima snemljive rokave. Kupila pred enim mesecem. Pa jih ne želi imeti, ker se je navadila brez njih. Je po možu. Tudi če jih zebe, želita imeti roke zunaj. Ni čisto za malega dojenčka. Za kakšno starost pa rabiš?

Za starost 4 mesece. Tale ji bo najbrž prevelika. Hvala vseeno.

Mi smo naši kupili spalno vrečo, ko je imela cca. 9 mesecev in se je ponoči obvezno odkrivala, kar blodi po celi postelji (po mami, haha) – in potem jo je zeblo.
Imamo brez rokavov, iam potem oblečen bodi in jopico od pidžame čez (ko je bila manjša, je imela pa itak pidžamo – pajace, pa en bodi spodaj).
Iamo eno vrečo za poleti in eno zimsko. Obe brez rokavov. In spi brez problema več kot 12 ur v kosu. Meni so spalne vreče zakon 🙂

Naš je decembrček, zato je bil na začetku normalno pokrit, ker je bil pri miru, poleti pa je bilo tako vroče, da je spal v samem bodyju, redko tankih žabicah.

Potem, torej zdaj, ko je postalo premrzlo, sem mu kupila spalno vrečo v hoferju za 12e brez rokavov. Oblečen ina body z dolgimi rokavi in tanke žabice. To je to. Pa imamo kar hladno v spalnici, navadno izkl. radiator. Mene skoraj zebe, ampak on je vroč – to sem šele pred kratkim nekak sprejela, ker smo se prej skos kregali – jaz sem ga oblačila, mož slačil. Ampak ga skos preverjam in ima toplo za vratom, tople rokice, ponoči, ko ga previjem, ima ful tople nogice, tako da je to to. Na začetku sem še čez dala včasih kovter, ker je mene zeblo, pa je v ekundi zbrcal med spanjem. Tako da mu je to dovolj …

New Report

Close