Spalnica za samsko osebo
Anonimno 3469, 28.03.2025 ob 12:08
Lolll
TOČNO TAKO. evo, točno to. zafnana razvajena levičarka, z družboslovno fakulteto, preveč fina ne ve več kako bi se še zafnala. in njej kaže, da bo samska ostala. ja seveda bo samska,pa kužek, če misli da moški.
A ti pa take, ko kuža več pristora dosega Saj kako bi se pa glih pidrenjalu, če bi imel8 otroka vmes, pa še pasje in mačje. Za vsak slučaj je verjetno fajn biti samski komot, kot se omejevati pred dogodki.
Sem samska, postelja 90×200. S postelje ponavadi padajo mali otroci, ampak potem se pa to ne dogaja več, no enim se očitno.
Če bi imela ogromno stanovanje, veliko keša, potem dvojna. AMpak nimam. Torej kupim tisto, kar rabim. Ne rabim dveh postelj. Rabim pa prostor. Recimo rada telovadim in mi je fajn imet prostor. Imam veliko knjig, športne opreme in je fajn, če je kaj prostora.
Sem pa samska in ja, bom pač samska ostala, a ne. Zakaj bi potem kupovala ta drugo posteljo za tipa, ki ga nimam?
čudne dimenzije, 28.03.2025 ob 07:52
Tisti, ki ste samski in kaže, da boste samski tudi ostali, kako si opremite spalnico? Velikost postelje?
Opremljam si stanovanje pa ne vem kako s spalnico.
Ena opcija je obdržati obstoječo posteljo, ki je pa smotanih dimenzij: 160×190. Malo jogijev v teh dimenzijah. Obstajajo jogiji 80×190, ampak potem, če se premislim, taki jogiji niso ok za običajne postelje.
Druga opcija pa posteljo ven, notri pa enojno posteljo, običajnih dimenzij (90×200). S tem pridobim v sobi več prostora. Je pa več dela (razstaviti obstoječo posteljo, sestaviti novo) in pač je treba kupit novo posteljo (strošek za posteljo, je pa en jogi manj za kupit).
Sicer ne verjamem, da bi imela kakega moškega obiskovalca, ker sem že več kot 6 let samska, brez, da bi kaj kazalo, da bom še kdaj koga našla, samo včasih pa vseeno pomislim, da mogoče pa kdo … in potem samo enojna postelja, hm.
Gledam tudi variante raznih postelj. Pa vidim, da obstajajo tudi izvlečne postelje. Da jo uporabljaš kot enojno, se pa da izvleči ven še ena postelja in potem imaš dvojno. Če se slučajno najde kak obiskovalec moškega spola :).
Pa videla sem tudi, da so take postelje, da se ena na vrh druge postavi. Pač uporabljaš kot enojno, po potrebi pa druga poleg druge. Čeprav to ne vem, če ni potem malce visoka, ko sta druga na drugi?
Tale dvojna čudnih dimenzij bi mi vzela najmanj časa, ampak, če nabavim nove jogije, je to strošek in če potem ugotovim, da to ni to, ti jogiji ne pašejo nikamor.
90 x 190 je ozka, jaz bi raje 160x 190. V Ikei vzameš 2 jogija sirine 80 in kupiš en nadvložek širine 160. Vsaj spiš udobno.
čudne dimenzije, 28.03.2025 ob 20:01
mnenje690, saj nisem vprašala za nasvet kaj naj jaz kupim :).
Sem pa že napisala, da v Ikei nimajo takih jogijev. Tako, da nasvet je mimo.
Pa tudi napisala sem, da imam vso posteljnino za enojne jogije. Zakaj bi torej vse novo kupovala, zaradi enega nadvložka? Zakaj sploh nadvložek?
jah kaj bi pa potem rada?
160 že imaš, obdrži to.