spam?
Dobila sem mail:
Postovani…
Pre svega bih zeleo da se izvinim sto Vam se ovako obracam. Neki ce to protumaciti na ovakav ili onakav nacin no, meni je zelja da Vam ponudim saradnju u jednom simpaticnom poslu koji stice sve vise pristalica.
Radi se o Business Reportu genijalnom Internet poslu uz koji se mozete pre svega dobro zabaviti, upoznati nove ljude iz svih krajeva sveta kao i naravno, zaraditi.
Posao se sastoji u skupljanju i slanju email adresa sirom sveta.Uputstva i instrukcije kako je to najlakse i najbrze uraditi, dobijaju se u vidu tzv. Reporta. Njih ima 4 i svi su razliciti. Njih takodje i prodajemo dalje novim zainteresovanim kandidatima kako bi postali saradnici i MLM sistemom rada nastavili siriti i razvijati posao.
Oni koji zele raditi i potruditi se vise, dobijaju podrsku od coveka tj. sponzora koji ih je uveo u posao.
Tokom rada se dosta uci o sredstvima koja nam pomazu da lakse i prifitabilnije radimo.
Dobijaju se informacije koji softwer treba koristiti za pronalazenje emailova, koji za proveru i obradu, koji za grupno slanje kao i jos dosta toga.
Komunikacija sa onima koji zele ozbiljno raditi odvija se preko Skyp programa za besplatno telefoniranje preko interneta i to je jos jedna novina koja nam pomaze u kontaktima radi brzeg i lakseg razumevanja.
Ukoliko biste zeleli sebe pokrenuti i poceti saradnju u Business Reportu, molio bih Vas da mi odgovorite i zatrazite dodatne informacije i . Naravno, to je besplatno a Vi tek posle dobrog upoznavanja sa opisom posla, odlucujete da li Vam se to svidja i da li biste se prikljucili.
U slucaju da ne zelite nista od predlozenog, molio bih Vas da obrisete email a ja Vam obecavam da necu vise pisati. Znaci, odgovaram samo ako ste zainteresovani.
Srdacan pozdrav
Aleksandar
businessreport1_4@yahoo.com
Ne bom raziskovala, v čem je catch. Zanima pa me, kje je dobil moj elektronski naslov. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Če bi brala vso tako pošto, ki uleti na moj PC, potem bi lahko v službi samo to delala:)
To ti je pa čudo medmrežja:) Po domače – ti si prijateljici poslala mail, ona ga je FW naprej, potem je tisti FW naprej … tvoje ime je vedno ostalo … če naslova ne “sname” človek, ga ponavadi poišče tehnika:)
Pa saj si že naslov dobro postavila:)