Spanske nadaljevanke
Ne priporočam. Španske nadelje so pod vsakim nivojom.
Samo pri mehiških lahko najdeš kakšno kvaliteto.
Trenutno najboljši na TV sta “Nunca te olvidare” na PLANET EVA.
In “La Usapadora” na PLANET.
“Nunca te olvidare” je bolj na začetku in se lahko vklopiš vanjo. Pri obeh je dobra igra, dobro napisan scenarij in “Nunca te olvidare” ima močno mračno in otožno atmosfero, uredu režija.
Bo uredu?
Kokoši
Ne priporočam. Španske nadelje so pod vsakim nivojom.
Samo pri mehiških lahko najdeš kakšno kvaliteto.
Trenutno najboljši na TV sta “Nunca te olvidare” na PLANET EVA.
In “La Usapadora” na PLANET.
“Nunca te olvidare” je bolj na začetku in se lahko vklopiš vanjo. Pri obeh je dobra igra, dobro napisan scenarij in “Nunca te olvidare” ima močno mračno in otožno atmosfero, uredu režija.
Bo uredu?
Pa mimogrede, ko že sprašuješ samo ženske, ti povem samo to da so dobre telenovele vedno gledali tudi moški. Večinoma so dobre telenovele žarnsko trilerji, samo žal ni nobene take na TV trenutno. Te dve sta bolj usmerjeni v dramo in “Nunca te olvidare” je malo kriminalke.
jajajajajaja, 19.02.2023 ob 12:39
La Usurpadora in Nunca te olvidare oh, ja, kje so tisti časi.
Ful dobre, ampak ne vem, če bi zmogla še enkrat gledat vse dele, da bi me potegnilo not.
To je bilo takrat.
Ma bi te potegnilo, samo morda bi te preveč časa vzelo.
Obe sta se postarali dobro in če jih primerjaš z današnimi mehiškimi telenovelami sta kvalitetnejše od večine.
Danes imajo ustvarjalci vodilo ČAS JE DENAR in zato so dostikrat telenovele posnete avtomatsko in brez občutka. Včasih so si pa vzeli čas in bili bolj pozorni na detajle. Jaz sem jih pogledal še enkrat in ugotovil, da sta še boljši kot sem se jih spomnil.