Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Španski policist prijel otroka v naročje, ga posadil na svoj motor in mu na glavo nataknil svojo čepico; v Sloveniji sko

Španski policist prijel otroka v naročje, ga posadil na svoj motor in mu na glavo nataknil svojo čepico; v Sloveniji sko

Pred parimi meseci sem se potepal po Španiji. V nekem mestu,ne spomnim se natančno kje, mislim da je bilo v Sevilli, sem med sprehodom po ulici opazil policista, ki je stal ob svojem motorju( policijskem) in se pogovarjal z neko družino( najbrž so bili znanci). Nakar sem videl kako je prijel otroka, po moji oceni star 4, 5 let, ga dvignil, posadil na svoj motor in mu na glavo nataknil svojo policijsko čepico in se mu nasmehnil. Kar nekaj časa sem stal in strmel v prizor, kajti pri nas je taka gesta policista skoraj nemogoča. Kaj mislite zakaj so taki prizori pri nas izjemno redki? Res prihajamo iz drugačnih kulturnih krogov, ampak vseeno. Zanimajo me vaša mnenja o tem.Hvala

Zato, ker država ni za državljane, ampak imamo birokratski režim. Prej pa komunistični.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close