Spar in kupon za 30% popust na neživilski izdelek
… malo so na vse kupce v Šparu nasamarili… nenamreno morda, ali pač morebiti (upam, da ne) namerno:
namreč: v appu je napisan kuponček za popust z obvestilom da ta kupon VELJA za nakup tekstilnih, gospodinjskih, tehničnih izdelkov, igrač in izdelkov za šport in prosti čas…
NE VELJA pa za čistila in izdelke za osebno nego.
Dotični kuponček s tem obvestilom NIMA KODE ZA SKENIRANJE… zato ima vsaka blagajna v trgovini kupon s kodo za 30 % popust – in s skeniranjem te kode naj bi tako obračunali popust za kuponček iz appa…
ampak glej ga zlomka – KUPON, KI GA IMAJO NA BLAGAJNAH pa ima RAVNO OBRATNA PRAVILA ZA KORIŠČENJE NAVEDENA: torej,da velja za dišeče sveče, krtače za lase (to sem si na pamet zapomnila, ko je trgovka prebrala) torej da velja za izdelke za osebno nego.
ČE PRIDEŠ NA BLAGAJNO S TEHNIČNIM IZDELKOM in kakšnim drugim, za katere v appu piše objava,da zanje popust velja, ti ga na blagajni NE OBRAČUNAJO, KER TRDIJO, DA POPUST NE VELJA ZA TE IZDELKE IN TO TRDITEV DOKAZUJEJO S SVOJIM KUPONČKOM.
Kupcem so torej dali ena pravila za koriščenje popusta, na blagajne, ki popust obračunavajo, pa ravno nasprotna navodila (od tistih posredovanih kupcem). tako da bolj težko kdo sploh izkoristi ta kupon…
V naši stacuni pa trgovke niti toliko niso izobražene, da če jim kupec pokaže na njihovo napako, da bi vedele,da so dolžne kljub temu,da njim kuponček ne potegne popusta, tak popust kupcu obračunati.
Špar sem obvestila in jim predlagala,da če so to naredili po vsej državi vsem kupcem, naj nam v opravičilo naslednji teden ponudijo popust, ki bo deloval vsem.
Me zanima je komu od vas uspelo izkoristiti popust…??? sama sem kupila baterijske vložke, na blagajni zagovarjala,da je to tehnični izdelek, za katerega skladno z opisom v appu velja kupon, vendar mi ga na blagajni niso priznali.
Jaz pa sem maloprej v Šparu kupila neko igračko, ki je bila itak že v akciji in sploh nisem pomislila, da bi še kak popust prijel zraven, pa mi je na blagajni prijazen fantič sam ponudil, če poskusiva kuponček, ki velja za prosti čas, pa še neki … in je prijelo .. na akcijsko ceno je prijel še kuponček za 30 % popusta.
Mi je pa omenil, da je še en kupon za 30 % popusta za krtače, neki za živali in še neki.
bom napisala resume stvari – naivno sem mislila,da gre za napako v celotni državi – tako prepričljivo sta očitno lagali trgovki – prav obe blagajničarka in nadrejena… da bi se ena zmotila, bi še pomislila in bi nadrejena očitno stvar popravila… ampak tukaj so morali biti očitno zmenjeni al kako, drugače si tega usklajenega laganja in prepričevanja da imata onidve prav ne znam razlagati…
saj namreč stvar sem sporočila v špar upravo- povedala prodajalno in potem me gospa kliče nazaj in pove,da so preverili, da je trgovka imela naroben kupon, s katerim me je prepričevala,da se popust ne da obračunati… jaz ne vem kaj naj si mislim – očitno so si te ženske v poslovalnici morale domensko narediti svoj tak kupon, da z njim zavajajo in tako oškodujejo kupce…
So mi rekli, da se mi bodo opravičili – sem povedala lepo korektno nazaj, da to opravičilo ja lahko sprejmem, samo koristi kupcu pa to bolj malo, je tako bolj prazno in klavrno, saj stranki ne vrne denarja nazaj, ki bi ga lahko prišparala, če bi ji pošteno obračunali 30% popust…
kot rečeno, bi verjela,da lahko gre za napako ene trgovke, ampak ta je še nadzorno klicala, da zagotovo imajo one prav in da popust ne velja, ampak velja samo na tisto kar so one zatrjevale… in zelo prepričljive so bile v tem laganju, da sem jim celo nasedla…
ampak zdaj ne več – ker ni prvič, da so me hotele tako z lažjo ob kuponček spravit trgovke v tej poslovalnici, takrat sicer ena druga, nadrejena pa ista- napišem zdaj poslovalnico… bodite pozorni na nepoštene trgovke: Spar Ljubljanska Celje…
To je isti spar (je bilo v medijih), kjer je nekoč varnostnik pretepel kupko, ker je imela masko pod nosom… in ob tem navedem,da ni niti slučajno ni nepomembno, da so tam prodajalke same z masko pod nosom… kupce pa zato pretepajo… in kot danes doživeto zdaj še finančno oškodujejo…
od zdaj naprej me ne bodo več nalagale… vse bom petkrat preverila… in karkoli bodo zatrjevale – nič več ne verjamem….