Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Spar in zavajanje kupcev

Spar in zavajanje kupcev

Spar na veliko oglašuje, da zaradi uvedbe evra ne bo podražil svojih izdelkov. Res jih morda zaradi evra ne bo podražil, je pa podražil osnovne življenske potrebščine preventivno že pred tem. (mleko, jogurt, sir…) A ni to malo zavajanje kupcev?

Seveda. Smo pa budale, da nismo na forumu fiskirali cene in bi jih sedaj lahko primerjali. No, cene sem jim spustil pa kar jaz sam. Mleko, kis, olje, kruh itd. je predrago vse kar je nad 1€ ipd.

kruh pod 1 EUR ? kakšen le ?

Za kilo pšenice dobi kmet manj kot 40 tolarjev. In preživi.

Večina kruha je pečenega iz pšenične moke. In pekarne kao životarijo.

Pekarne nikakor ne životarijo, v eni izmed zadnjih revij MOJE FINANCE je bil narejen izračun, koliko stane 1kg kruha, če ga pečemo doma aparatih za peko kruha in koliko stane enak kruh v pekarni. Vračunano je bilo prav vse, tudi nakup aparata, elektrika, cena sestavin je bil pa zanemarljivo majhna.

Pekarne, kao da životarijo. Malo se sprehodite po ljubljanski tržnici. Pekarna pri pekarni. Pekarne že vedo, da nam bo kruh kmalu osnovno živilo. Saj se da preživeti ob kruhu in vodi. Včasih so imeli primerjavo: ena delovna ura /ne privatnika, obrtnika/ = 1 kg hruha. Zdaj moramo pa spremljati evropske direktive. Življenski standard evropski, plače pa po JJ tovih obljubah . Važno, da smo svetilnik Evrope. Tudi svetilnik se samo za dolečen čas prižge, v glavnem je pa tema.

Mercator je isto sranje, da si ne bi slučajno kdo misli, da je kaj boljši!!

07.0107. št računa-000831 kisla repa merc. 1kg lonček =0,99€
11,01,07 ˝˝˝˝˝˝˝ -005001 ˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝ =1,37€

0,38e ni nevem koliko denarja, ampak počasi se nabere!!!

Ne vem zakaj je za vse kriv Janša , kot da 10 let ni bila na oblasti LDS , ki bi lahko naredila ogromno za ljudi če je tako dobra.Pri obtožbah bodi realen. Težave se vlečejo že zelo dolgo in jih nobeden noče popravit vsi jih le pometejo pod preprogo.Prej ali kasneje pa bo prišel račun , ki ga bo treba plačati takrat pa… !!!!!

Se strinjam.In ,če bo treba plačati račun,upam ,da bo prišel na pravi naslov.Ali pa bomo spet davkoplačevalci nosili breme.(((((((((

Ali upaš da bo račun izstavljen na pravo ime? Menim da ni upanja na kaj takega. Bova kar midva in še vsi ostali skupaj odprli denarnico ter plačali zapitek.

Mi in še naši vnuki in vnukinje bomo plačevali napake 15 letne vladavine šolanih bedakov, le da bodo vnuki in vnukinje teh šolanih bedakov živeli v prikradenemu nadstandardu. Naj gori svetilnik Evrope v Sloveniji!

New Report

Close